UFO-HÍREK

2012. AUGUSZTUS - SZEPTEMBER

 

A KAPOSVÁRI UFO-KONFERENCIA HIVATALOS PLAKÁTJA 

 
2012. szeptember 30.  
 

Klikk a képre!

 

 

HIHETETLEN A HATOS CSATORNÁN

 
2012. szeptember 28.  
 

Mindenkinek kötelező program :) Műsorvezetők: Dombóvári Gábor és Szűcs Róbert

 

Klikk a képre!

 

 

A KAPOSVÁRI UFO KONFERENCIA REKLÁMJA A HIHETETLEN MAGAZINBAN

 
2012. szeptember 27.  
 

Forrás: Hihetetlen Magazin - www.hihetetlenmagazin.hu

 

 

UFO NYÍREGYHÁZA FELETT - A SZON HÍRE

 
2012. szeptember 26.  
 

A Szabolcs Online internetes oldalon jelent meg az alábbi, rövidke hír egy UFO-észlelésről szeptember 23-án: "20:30 körül két kis narancssárga pontot láttam az égen pontosan a debreceni út felé. Nagyon erősen világítottak, egymástól távolodtak, és utána elhalványultak. Olyan volt mintha ufók lennének."

 

Bővebben: UFO Nyíregyháza felett 

 

 

 UFO KONFERENCIA KAPOSVÁRON

 
2012. szeptember 26.  
 

Október 20-án "UFOCON 2012. - Repülők, UFO-k, űrhajósok nagy találkozása" címmel könyvbemutatóval egybekötött UFO-konferenciára kerül sor Kaposváron, az Agóra Együd Árpád Kulturális Központban.

 

 

Várható előadók: lovag Knoll Gyula repülőezredes; Szűcs Róbert a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, Kriston Endre szerkesztő-újságíró, UFO-szakértő; és Viszkok András UFO-szakértő, szakújságíró. A rendezvény díszvendége lesz Farkas Bertalan nyug. dandártábornok, űrhajós, Kositzky Attila nyug. Repülőtábornok. A rendezvény házigazdája Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, a Megyei Közgyűlés elnöke lesz. Részletek, plakát október 1-én itt, az ufohirek.hu honlapon! :)

 

 

UFO, AZ ELHALLGATOTT VALÓSÁG - HAMAROSAN MEGJELENIK KNOLL GYULA REPÜLŐEZREDES KÖNYVE

 
2012. szeptember 24.  
 

UFO-Az elhallgatott valóság címmel hamarosan megjelenik lovag Knoll Gyula repülőezredes könyve, amely -túlzás nélkül állíthatjuk- egyedülálló őszinteséggel leplezi le az igazságot az UFO-jelenségről.

Miért titkolták, és titkolják el a repülőgép pilóták, űrhajósok az UFO-kkal történt találkozásukat? Mi a helyzet a magyar pilóták UFO élményeivel? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak mindazok, akik megvásárolják az október közepén megjelenő könyvet.

 

 

UFO GYŐR FELETT - VIDEO

 
2012. szeptember 18.  
 

Egy különös, fénylő jelenség az égbolton, Győr felett. Csizmadia úr már több ismerősének is megmutatta a felvételt, de mindenki döbbenten és tanácstalanul áll a látvány előtt. Mi is... Az alábbiakban az RTL KLub riportja látható:

 

 

Klikk a képre!

 

 

EGY ÉRDEKES MAGYAR UFO FELVÉTEL ÉS KRISTON ENDRE A FÓKUSZBAN

 
2012. szeptember 17.  

 

Ma este, a 20.10-kor kezdődő Fókusz (RTL Klub) című műsorban egy érdekes magyar UFO-felvételt láthatnak a Kedves Nézők.

 

 

Az esettel kapcsolatban megszólal Kriston Endre, a Magyar UFO-Kutatási Központ vezetője is.

 

 

MAGYAR UFO DÍJ - MEGÚJULT A HONLAPJA

 
2012. szeptember 17.  
 

Új helyre költözött a Magyar UFO Díj honlapja! Klikk a logóra!

 

 

 

HAMAROSAN MEGJELENIK LOVAG KNOLL GYULA REPÜLŐEZREDES UFO-S KÖNYVE

 
2012. szeptember 12.  
 

Drága "Öreg" Barátom, lovag Knoll Gyula Bácsi örömmel értesített arról, hogy hamarosan megjelenik az UFO-król írt könyve.
Gyula Bácsi nem akárki, vadászpilótaként ő volt az első magyar, aki hangsebesség felett repült, és repülései során két alkalommal találkozott UFO-val. 

 


Szenzációs ember, aki a fiatalokat megszégyenítő módon hatalmas energiával kutatja ezt a "tudománytalannak" és a mai napig sokak által "baromságnak" tartott témát immár három éve.
A könyv október közepén jelenik meg, és ennek apropóján várhatóan október 20-án sajtótájékoztató lesz Kaposváron.

 

 

ÉRDEKES FÉNYJELENSÉG ZAMÁRDI EGÉN

 
2012. szeptember 12. 
 

Az alábbi -fényképes- bejelentéstaz ufohirek.hu egyik Kedves Olvasója, I. Ágnes jutatta el hozzám.

 

Megnéztem a honlapját és látom más is látta azt, amit én.

Zamárdiban a teraszon ülve lettem figyelmes, Tihany és Balatonfüred között, északnyugati horizonton szállt fel egy erős vörös fénnyel világító valami. Mire a telefonomhoz kaptam, már majdnem átment a délkeleti horizont felé. Sikerült fotót készítenem, de sajnos már a zoom funkciót is használnom kellett.

Klikk a képre!

 

Olyan gyorsan történt minden, hogy hihetetlen, kb. 5-7 másodperc volt.

A valami kb. 15-20-szor  volt nagyobb, mint a felettem elszálló repülőgépek, és abszolút hangtalan volt. Utána megfigyeltem, hogy egy repülő több mint 30 másodpercig szeli át a horizontot.

Küldöm a képet, talán használni tudják, mi próbáltuk kinagyítani, de szétesett a kép.

 

Megjegyzés:  A fotó 2012. 08. 16-án, este 22 óra 26 perckor készült. Megpróbálok utánanézni, mi lehett ez a jelenség. :)

 

 

FÉNYEK AZ ANGOL ERŐMŰ FELETT

2012. szeptember 11. 
 

Ezt az érdekes jelenséget a London keleti részén található Britsh erőmű felett sikerült megörökíteni egy szemfüles észlelőnek.

 

 

 

Az eredeti videofelvételen jól látható, hogy három fényből álló alakzat a Temze felett olyan mozgást végez, amelyre egyetlen ma ismert földi repülő eszköz sem képes.

 

 

PATAKY ATTILA ÁLLAMI KITŰNTETÉSE

 
2012. szeptember 10. 
 

Sokakkal ellentétben én mindig örömmel veszem, ha egy-egy ismert személyiség arról nyilatkozik, hogy hisz az UFO-k létezésében. Bevallom őszintén, külön öröm számomra, hogy egyik kedvenc zenekaron énekese is közéjük tartozik, mi több azt sem rejti véka alá, hogy látott/találkozott már UFO-kkal.

 

Kép forrása: http://rock-on.hu/archives/4358

 

Az Edda énekese, Pataky Attila zenei sikerei miatt a különböző médiák állandó kereszttüzében áll, és mindig szívesen nyilatkozik a különös élményeiről. Teszi azt annak fényében, hogy maga is érintett, mi több zenésztársai egy alkalommal szintén láttak olyan jelenséget, amelyre a mai tudomány még nem tud magyarázattal szolgálni. A népszerű zenész a Hihetetlen Magazin hűséges olvasója, és ennek megfelelően naprakész információk birtokosa.

A magas állami kitűntetéshez - lovagkereszthez- ezúton is szeretettel gratulálunk, és reméljük, hogy még sokáig a téma lelkes támogatója marad!

 

 

ÚJRA A FEDÉLZETEN!

 
2012. szeptember 6. 
 

Véget ért a nyári holtidőszak, egy rövidre sikerült nyaralás után újra itt vagyok, és szállítom a friss UFO-híreket!

 

 

 

ELHUNYT NEIL AMSTRONG

 
2012. augusztus 30. 

Gyászolunk: elhunyt Neil Amstrong. Ő volt az első ember, aki 1969-ben a Holdra lépett. 82 éves korában érte a halál.

 

 

Köztudott volt, hogy az Apollo-11 útja során több olyan esemény is történt, amely összefüggésbe hozható az UFO-jelenséggel.

 

 

Elég, ha csak a híres öt órás tétlenségre gondolunk, vagy azokra a titkos csatornákon rögzített beszélgetésekre, amelyek egyértelművé tették, hogy a Hold bizony nem a miénk.

Nos, nekem van egy másik -igaz nem közvetlen élményem- Neil Amstronggal kapcsolatban. Amikor a '90-es évek közepén minden idők leghíresebb tudományos UFO-kutatója, Colman von Keviczky hazánkban járt, mesélt nekem arról, hogy találkozott Amstronggal, aki elárulta neki, hogy valóban láttak furcsa szerkezeteket a Holdon. Mi több, ezt le is írta Keviczkynek, és ennek a dokumentumnak a másolatát a saját két szememmel láttam és olvastam is.

 

 

Ez azért érdekes, mert Amstrongról köztudott volt, hogy Buzz Aldrinnal ellentétben csak mosolygott az egész Apollo UFO-sztorin. Vajon kinél lehet jelenleg ez az ICUFON dokumentum? Vajon hiteles volt-e? Mert bizony könnyen kiderülne, ugyanis azt Amstrong saját kezével vetette papírra. Érdemes lenne utána nézni. Én megpróbáltam, de nem jártam sikerrel.

 

 

 

UFO AZ OLIMPIA MEGNYITÓJÁN?

 
2012. augusztus 30. 
 

A beszámolók szerint egy ismeretlen eredetű fényes szerkezet is jelen volt a Londoni Olimpiai Játékok megnyitóján.

 

 

Több felvétel is készült egy lencse alakú tárgyról, amely a tűzijáték alatt szelte át az eget.

 

 

A hivatalos magyarázat szerint egy hőlégballon fényei tréfálták meg a jelenlévőket, de mivel ezen mindenki csak nevetett, ezért pár nappal később már egy helikoptert tettek felelőssé a történtekért.

 

 

Lényeg a lényeg: valami átrepült a stadion felett, amelyről a rendezők, és a biztonsági szakértők sem tudták megmondani, mi is lehetett valójában.

 

 

HITELTELENNÉ VÁLÓ VALÓS ESEMÉNY

 
2012. augusztus 25. 
 

De jó! Újabb adalék a Roswell címet viselő szappanoperához?

 

 

Számomra még mindig a Berlitz-Moore -féle UFO-katasztrófa a leghitelesebb, és úgy gondolom, hogy azóta csak azt érték el az efféle "elmondom végre az igazságot" történetekkel, hogy hiteltelenné vált az egész.

 

Íme a hír:

 

Richard French közel 30 év szolgálat után újabb csavart adott a történethez. Állítása szerint valójában két idegen űrhajót sikerült lelőni. Egy kísérleti, elektro-mágneses fegyver segítségével megbénították az űrhajó vezérlését, majd az a földbe csapódott, miután irányíthatatlanná vált.

 

 

 Pár nappal később érkezett a második hajó, mely feltehetőleg az esetleges maradványokat és túlélőket mentették volna ki - azonban ők is társaik sorsára jutottak.

 

 

 

UFO-KUTATÓK A BAJKÁL-TÓNÁL (VIDEO)

 
2012. augusztus 20.  

Egy érdekes TV2 riport.

 

 

Klikk a képre!

 

 

UFO PRIVLAKA (HORVÁTORSZÁG) FELETT

 
2012. augusztus 18.  
 

Ezt az érdekes világító szerkezetet a horvátországi üdülőfalu, Privlaka felett örökítette meg egy magyar turista. A felvétel augusztus 16-án, 21.17 perckor készült, és az exponálás pillanatában szabad szemmel nem volt látható.

 

Klikk a képre!

 

 

 
 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
UFO a Marson?
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Archívum 2011. 11. hó
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008-2012.) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Chrome, Flock, Mozilla Firefox