UFO-HÍREK 2012. JÚLIUS

 

EZ SZÁNALMAS... 

 
2012. július 25. 
 
 

Egy UFO-szekta is indul az idei helyhatósági választáson Svájcban. A szervezet Valais-ban próbál hatalomra kerülni, égetve ezzel a nemzetközi UFO-mozgalmat.  A szervezet büszkén hirdeti, hogy a nudizmust is támogatja. Remek...

 

 

S hogy kik állnak az egész mögött? Ki sem találnánk. Természetesen a raeliánus mozgalom, élén Claude Vorilhonnal. "Paradicsomi mozgalmat akarunk Valais-ba hozni"- nyilatkozta büszkén Allan Tschoppot, a svájci tagozat elnöke.  Reméljük csak vicc az egész...

 

 

UFO KURZUS

 
2012. július 22. 
 
 

Ilyen még nem volt: bombaként robbant a hír, hogy az Edinburgh-i Egyetem ingyenes, internetes kurzust indít. A közzétett tematika szerint olyan területekből szerezhetnek ismereteket a hallgatók, amelyek az exobolygó kutatáshoz kapcsolódnak. Kiemelten foglalkoznak majd a földönkívüli civilizációkkal való találkozásokkal, valamint azok lehetséges következményeivel, és lehetséges hatásával.

 

 

Az egyetemi képzést az a Charles Cockell vezeti majd, aki a Brit Asztronautikai Társaság nemzetközi szaktekintélye.

 

Az "Asztrobiológia és a földönkívüli élet"címet viselő kurzus az alábbi oldalon érhető el:

 

A Coursera hivatalos honlapja 

 

 

KONDOROSI UFO

 
2012. július 22. 
 
 

Ezt a fotót én készítettem  június 30-án a békés megyei Kondoroson. A furcsa, repülő "izé" az exponálás pillanatában szabad szemmel nem volt látható. Úgy gondolom egy bogár lehet a felelős, de ki tudja... :)

 

 

A képre kattintva elérhető az eredeti, nagyfelbontású változat is.

 

 

UFO A NEW HAMPSHIRE-I LÉGIKIKÖTŐ EGÉN 

 
2012. július 21. 
 
 

Az alábbi felvételen egy szárnyak nélküli repülő szerkezet látható, amely kissé megdőlve éppen átrepül át a New Hampshire-i Repülőtér felett.

 

 

A rövid, alig két és fél perces videofelvételt egy helyi lakos késztette, aki naponta lát fel -és leszálló gépeket, de -elmondása szerint- ehhez hasonló repülő alkalmatossággal még életében nem találkozott.

 

 

UFO GYŐR FELETT

 
2012. július 15. 
 
 

Ezt az érdekes UFO-felvételt Szimacsek Tibor készítette Győrben. Elmondása szerint az észlelés közben semmilyen hangot nem hallott.

 

 

"A jelenség húsz-huszonöt perc elteltével lassan és elhalványulva kiúszott az égről" -nyilatkozta később a megyei sajtónak.

Bővebben:

UFO-t fotóztak az erdő felett   

 

 

 

LEMONDOTT JILL TARTER

 
2012. július 10. 
 
 

Gondban a SETI. Úgy látszik, a gazdasági válság a földönkívüli élet utáni kutatásokra is hatással van.

 

 

A napokban lemondott Jill Tarter a SETI igazgatói posztjáról, hogy ezzel is könnyítsen a cég költségvetésén. Úgy tervezi, hogy ezután hírnevét kihasználva "házalni" kezd, hogy újabb bőkezű mecénásokat találjon a meglévő, csekély számú támogató mellé.

 

 

BRIT UFO-AKTÁKAT HOZTAK NYILVÁNOSSÁGRA

 
2012. július 5. 
 
 

Már megint a régi lemez: semmitérő UFO-aktákat hoztak nyilvánosságra az Egyesült Királyságban. A hírek szerint a Brit Honvédelmi Minisztérium egykor Tony Blairnek is küldött jelentéseket az UFO-król, mi több 1979-ben a Lordok Házának nemes tagjai vitatkoztak a témáról (mellesleg 1980-ban a világhírű magyar UFO-kutató, Keviczky Kálmán tartott nekik előadást).

 

 

A legérdekesebb információ talán az, hogy 1996-ban John Major miniszterelnök kezdeményezte, hogy hozzanak létre egy hivatalos bizottságot az UFO-észlelések kivizsgálására. Kíváncsi lennék, sikerült-e tető alá hozni, vagy sem...

 

 

 
 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
UFO a New Hampshire-i Repülőtér felett - július
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Archívum 2011. 11. hó
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox