UFO-HÍREK 2012. JÚNIUS

 

 

ELMENT A KRÓNIKÁS...

 
2012. június 18. 
 

Kilencvenegy éves korában -Los Angeles-i otthonában- elhunyt Ray Bradbury, amerikai író, a Marsbéli krónikák és a Fahrenheit 451 szerzője.

 

 

Isten veled Marsbéli Krónikás!

 

 

CSÉSZEALJ DÖMPING A FACEBOOKON

 
2012. június 16. 
 

Valósággal elözönlötték a Facebookot azok a fotók, amit megdöbbent lakosok késztettek egy csészealj alakú szerkezetet szállító katonai járműről.

 

 

A lakosok lenyugtatására a marylandi rendőrség közleményt adott ki, miszerint az idegen jármű valójában egy katonai távirányított repülőgép, amelyet átköltöztetnek a dél-marylandi NAS Pax River bázisra.

 

Véleményem szerint:

 

Ez első ránézésre ez egy X-47B lopakodó, amelynek egy továbbfejlesztett, UFIO technológiával felszerelt változatát már tesztelik világszerte. :(

 

 

LIBANONI UFO VAGY VALAMI MÁS?

 
2012. június 12. 
 

A libanoni média reppentette fel a hírt, miszerint egy azonosítatlan repülő tárgyat, azaz egy UFO-t figyeltek meg az égen. A megkérdezett tudósok azt állítják, van tudományos magyarázat a jelenségre, mely leginkább egy hatalmas hullócsillagra hasonlított.

 

 

Az LBCI jelentése szerint "egy fényes tárgy és meteorrobbanás volt megfigyelhető Észak Libanonban, Marjaayoun városban, és a szíriai-török határnál." További lapértesülések szerint Irán felett is látható volt a jelenség június 7-e éjjelén.

 

 

UFO-K A SILÓ FELETT

 
2012. június 7. 
 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valósággal megszállták az UFO-k Ontario állam keleti részét. Több szemtanú is arról számolt be, hogy június 1-én Prince Edward megye egyes települései felett titokzatos fekete gömbök repültek át.

 

 

 

 

Forrás: http://www.examiner.com/slideshow/ufo-activity-over-prince-edward-county

 

A különös jelenséget már Scott C. Waring UFO-kutató is vizsgálja, aki az Daily UFO Sightings internetes oldalán folyamatosan beszámol a legfrissebb fejleményekről. Az ismeretlen eredetű szerkezetekről fotó is készült, amikor éppen egy mezőgazdasági siló felett repültek át.

 

 

ÖN HISZ AZ UFO-KBAN?

 
2012. június 7. 
 

Egy érdekes videoriport a Pécsi Napilap jóvoltából :)

 

 

 

VÉGRE! THE FORCE BEYOND (1976.)

 
2012. június 6. 
 

Jól emlékeztem, egykori mentorom, Colman Von Keviczky valóban szerepelt Donn Davison 1976-os UFO-dokumentumfilmjében. A film elérhető a youtube-on. Juhééé...

 

 

Kálmán bácsi 1 óra 01 és 1 óra 05 perc között látható

 

 

FRISSÍTÉS: KEVICZKY KÁLMÁN EMLÉKOLDAL

 
2012. június 4. 
 

Hatalmas frissítésen esett át a Keviczky Kálmán emlékoldal, Dankó István barátomnak, kutatótársamnak köszönhetően, aki hatalmas mennyiségű anyagot gyűjtött össze egykori barátunkról, mentorunkról.

Számomra az egyik legkedvesebb anyag ez a videofelvétel, amely a Spiegel TV archívumából került elő. Könny csordult a szemembe, amikor meghallottam Kálmán bácsi jellegzetes hangját...

 

 

A teljes riport:

 

Spiegel TV Archívum 

 

Keviczky Kálmán emlékoldal:

 

Colman S. von Keviczky 

 

 

 

ROSWELL 1947 - KORABELI MTI HÍR

 
2012. június 3. 
 

Egy igazi csemegére bukkantam az MTI archív hírei között: korabeli MTI hír a híres roswelli UFO-katasztrófáról :)

 

 

 

"VALAMI ELMENT MELLETTÜNK!"

 
2012. június 3. 
 

Nyomoz az Amerikai Szövetségi Repülési Hatóság, mivel egy máig ismeretlen objektum kis híján légiszerencsétlenséget okozott május 14-én Denverben.

 

 

Az eset egy Cessna típusú repülőgéppel történt, akinek a pilótája azonnal jelezte rádióján az eseményt: "Távirányítású repülő, vagy mi ez? Valami elment mellettünk, nagyjából húsz-harminc másodperccel ezelőtt. Olyan volt, mint egy nagy távirányítású gép"- idézte a média a felvételt.

 

 

A hatóság szakértője azért nevezte aggályosnak a dolgot, mert -idézem: "Van valami az egyébként ellenőrzött légterünkben, amiről nem tudunk" . Greg Feith biztos abban, hogy valamiféle konvencionális jelenséggel azonosítani tudják a problémát kiváltó légi eszközt, de az is elképzelhető, hogy egy UFO repült el a kisgép mellet.

 
 
KAPCSOLATFELVÉTEL
 
2012. június 3. 
 
A Stop internetes hírportál oldalain olvashattuk ezt az érdekes cikket:
 
"Egy videófelvétel tanúsága alapján a Földről leadott jelekre reagáltak azonosítatlan repülő tárgyak Kanadában. Az ilyen fajta jelenségeket az ufológia ötödik típusú találkozásnak hívja.
 

A Kolumbia folyó mellett négy éjszakán át készített videót egy helyi UFO kutató, és három alkalommal az azonosítatlan égitestek szemmel láthatóan reagáltak a Földről érkező jelzésekre."
 
Személyes véleményem:
 
Hááát... Nem nagyon hiszem, hogy ilyesmivel szórakoznának ott fent, de kétségtelen, hogy volt már olyan eset, amikor valamiféle visszajelzés érkezett a leadott jelekre.
 
 
UFO TV AZ INTERNETEN - VIDEÓ AJÁNLÓ
 
2012. június 3. 
 
A "Határtudományok" levelezőlistán hívták fel a figyelmemet erre a tartalmas UFO dokumentumfilm adatbázisra. Klikk a képre!
 
 
 
 
FIX HD ENIGMA - UFO RÉSZEK
 
2012. június 1. 
 
 
1. A Hold titkai
 

 

 

2. A Mars titkai

 

 

3. UFO vs. repülő csészealj

 

 

Folytatjuk...

 

 

EGY KIS NOSZTALGIA... AZ UFO-KUTATÁS MÚLTJA, JELENE ÉS JÖVŐJE

 
2012. június 1. 

 

Az alábbi műsor nosztalgikus érzelmeket váltott ki belőlem, ezért is ajánlom szeretettel mindenki figyelmébe. A letöltéshez kattints a képre!

 

 

 

UFO BUDAPEST FELETT?

 
2012. június 1. 

 

Az alábbi felvétel április 23-án Budapesten készült egy születésnapi bulin .

A szakadó esőben egy azonosítatlan repülő tárgyat sikerült levideózniuk a szemtanuknak. Kár, hogy a felvétel gyenge minőségű... :(

 

 

 

 
 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
UFO a Bombardier mögött (Philadelphia Nemzetközi Repülőtér) - május
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Archívum 2011. 11. hó
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox