UFO-HÍREK 2011. DECEMBER

 

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK 

 
2011. december 28. 

 

Minden Kedves Látogatómnak gazdasági válságtól mentes, vidám és örömteli Boldog Új Évet Kívánok!

 

 

 

Találkozunk jövőre is az ufohirek.hu oldalon!

 

 

EGY KIS CSILLAGÁSZAT, ÍGY ÉV VÉGE FELÉ 

 
2011. december 28. 
 

Az elmúlt hetekben tűnt fel a Lovejoy üstökös az égen, és bár a Naphoz közeledve gyorsan fényesedett, Magyarországról nem lehetett jól megfigyelni.

 

 

A látványos égitest a napsúroló üstökösök közé tartozik: ezek szorosan megközelítik csillagunkat, és sokuk nem is éli túl a találkozást.

A Lovejoy üstököst 2011. november 11-én fedezték fel, és december 15-én jutott legközelebb csillagunkhoz. 

 

Bővebben:

 

Az Origo.hu cikke

 

+  +  + 

 

Kár, hogy mi nem láthattuk: titokzatos fénycsóvát figyelhettek meg karácsony este Észak-Európa több országában. A Németország, Hollandia, Belgium és Franciaország egén áthaladó tűzgolyó óriási izgalmat keltett.  

 

 

A tűzgolyó felbukkanása persze csak addig volt titokzatos, míg a belga királyi obszervatórium el nem oszlatta a találgatásokat, és közölte, hogy egy orosz hordozórakéta leszakadt darabját lehetett látni, ahogy elég a légkörben. 

 

    

UFO-BÓL IFO LETT :) 

 
2011. december 27. 
 

Azonosították azt a titokzatos fémgömböt, mely a közelmúltban zuhant le Namíbia sivatagos vidékén.

 

 

A szakemberek szerint nincs szó idegen űrhajóról vagy berendezésről, a rejtélyes objektum egy műholdak pályára állításához használt rakéta üzemanyagtartálya.

 

Bővebben:

 

A Stop.hu cikke 

 

 

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET 

 
2011. december 26. 
 

 

Az ufohirek.hu minden Kedves Olvasójának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

 

 

VIDEÓK A HONG-KONGI NEMZETKÖZI UFO FESZTIVÁLRÓL 

 
2011. december 26. 
 

Ahogy ígértem, íme a Novák Laci barátom által késztett videók:

 

 

 

 

NAMÍBIAI DIÓ

 
2011. december 24. 
 

Köztudott, hogy időnként furcsa fémgömböket találnak a földbe csapódva a világ legkülönbözőbb helyein, de leginkább a fekete kontinensen. Legutóbb Namíbiában bukkantak rá egy ilyen tárgyra, és a legfrissebb hírek szerint a szerkezet vizsgálatához a NASA-t kérték fel a helyi hatóságok.

 

 

Paul Ludik kriminalisztikai szakértő szerint a dió alakú fémgömb 1,1 méter átmérőjű, és az afrikai ország fővárosától, Windhoektől északra csapódott a földbe. A gömb hat kilogrammot nyom. Az ismeretlen tárgy 33 centiméter mély, és négy méter átmérőjű lyukat ütött a földben.

 

 

FÖLDI UFO-K: ÚJABB BIZONYÍTÉK 

 
2011. december 23. 
 

Alaposan meglepődhettek azok a Cowley County lakosok, akik szemtanúi voltak egy nyerges vontató átvonulásának a városon. A hatalmas, túlméretezett jármű ugyanis egy csészealj alakú szerkezetet szállított! Több amatőr felvétel is készült a furcsa objektumról, amelyről azóta kiderült, hogy nem egy UFO, hanem a lopakodók új generációjának egyik becses darabja, egy X-47B volt.

 

 

A haditengerészet számára készült, pilóta nélküli gépet összecsukott szárnyakkal szállították a célállomásra. Ez a hír azért is érdekes, mert a Hihetetlen Magazin decemberi számában éppen a földi fejlesztésű UFO-król írtam, csakúgy, mint a Chichagói incidens című írásomban, amelyben egy korábbi lopakodó fejlesztés, az X-45C szerepelt.

 
 
MAGYAR UFO-KUTATÓ A HONG-KONG-I UFO KONGRESSZUSON 
 
2011. december 22. 
 
Örömünkre szolgált az, hogy egy Ausztráliában élő magyar UFO-kutató -Kedves Barátom- László Novák is meghívást kapott a Hong-Kongi Nemzetközi UFO kongresszusra. Lacival pár napja sikerült beszélnem, és örömmel mesélte, hogy büszkén képviselte hazánkat a rendezvényen, ahol közel ezer érdeklődő előtt tartott előadást az UFO-jelenségről.
 
 
 
 
A szervezők megadták a módját a vendéglátásnak, az előadókat pl. luxus limuzinokkal szállították a hoteltől a rendezvény helyszínére. Hamarosan egy videóbeszámló is látható lesz a rendezvényről az Ufohirek.hu oldalon.
 
 
 
 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
Szuperfényes UFO az égen
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Archívum 2011. 11. hó
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox