UFO-HÍREK 2011. OKTÓBER

 

  EZ HIHETETLEN! KONGRESSZUS A MOM-BAN 
 
2011. október 19.

 MIRE JÓ A GOOGLE MAP...

2011. október 18.

Érdekes alakzatra bukkant a Zjuratkul-hegy oldalában Alekszandr Sesztakov permi helytörténész, aki a Google Maps segítségével fedezte fel a különös vonalat, és sokak szerint egy állatot, feltehetően jávorszarvast ábrázol. Az ábra egy nagyjából vízszintes fennsíkon helyezkedik el, és rá lehet látni a közeli hegycsúcsról.

A helyszínre érkező geológusok azt állapították meg, hogy a különböző szakaszain különböző kövekből kirakott alakzat valamikor az időszámításunk előtt 3.-7. évezredben keletkezhetett. A vonal kb. 3,5 méter széles és csaknem két kilométer hosszú. Hasonló a Nazca-fennsíkon található ábrákhoz.

MEGFEJTETTÉK AZ ELSŐ UFO-FOTÓ REJTÉLYÉT?

2011. október 18.

 Úgy tudjuk, hogy a világ első UFO fotóját 1883-ban José Banilla mexikói csillagász késztette a Zacatecas obszervatóriumban. A rejtélyes objektum, amely a Nap előtt vonult a mai napig izgalomban tartja a világot, és talán ennek is köszönhető, hogy két mexikói kutató úgy döntött, végére jár a dolgoknak.

 

A nagyításhoz kattints a képre!

Hector Javier és Duran Manterola a L'Astronomie magazinban megjelent kép nyomán számításokat végzett, számítógépen modellezte az objektum lehetséges pályáját, és ebből azt a következtetést vonták le, hogy minden bizonnyal egy széttöredezett üstökösről lehetett szó, amelynek súlya nyolcszorosa lehetett a Halley-üstökösének. Számításaik alapján a tárgyak szélessége 46 méter és 795 méter között mozoghatott, a Földtől pedig körülbelül 8000 km távolságra húzhattak el. Mindezt persze nem tekinthetjük bizonyítéknak, de mivel az UFO-kutatás fő célja az azonosítás, így ezt a lehetőséget sem vethetjük el.

UFO LESZÁLLÓPÁLYÁT ÉPÍTENEK ROMÁNIÁBAN 

2011. október 03.

 A Buzău megyei Mărăcineni település vezetői úgy döntöttek, hogy anyagilag is hasznosítják azt a térséget, ahol több helyi lakos állítása szerint 24 évvel ezelőtt ismeretlen repülő tárgyak lebegtek, majd leszálltak. 1987. szeptemberében, amikor több tanár és diák vett részt az akkor kötelező mezőgazdasági gyakorlaton, több ufót láttak az Ulmet nevű dombnál található kukoricaföldek felett. A 400 méter magas dombon ráadásul repülő csészalj formájú, hatalmas kövek vannak.

Constantin Dumitru polgármester felhívást tett közzé, miszerint befektetőket keres ahhoz, hogy leszállópályát építsen az ufóknak azon a helyen, ahol a helyiek szerint a fényes gömbök megálltak. "Meg kell jelölnünk valamiképpen a helyet, ahol megjelentek az ufók, és kis leszállópályákat szeretnék építeni a "zöld emberkéknek", akik meg akarnak látogatni minket" - nyilatkozta a sajtónak.

USO SVÉDORSZÁGBAN

2011. október 02.
 

Vajon mi úszott el a vitorláshajó mellett?

 
 
 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
USO Nyugat-Svédországban
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox