UFO-HÍREK 2011. SZEPTEMBER

 

  UFO KÍNÁBAN 
 
2011. szeptember 05.

Újabban gyakran látnak UFO-kat Kínában. Legutóbb augusztus 27-én éjjel Changchun egén jelent meg egy azonosítatlan repülő tárgy. Az észlelő elmondása szerint az UFO "nagyon fényes és nagy volt". A jelenséget sikerült lefilmezni, és bár nem túl jó minőségű a felvétel, a különös repülő objektum gyűrű alakja jól kivehető.

Az utóbbi időben Kína az UFO-észlelések Mekkája lett, elég csak ha arra gondolunk, hogy egy éven belül három alkalommal is lezártak repülőteret amiatt, mert annak légterében UFO-k lebegtek.

LÉGHAJÓ VAGY VALAMI MÁS?  

 
2011. szeptember 04.

Ez az érdekes égi anomália New Jersey felett jelent meg szeptember 2-án. Az ismeretlen szerkezeten jól látható öt, piros fénnyel világító lámpa, és első ránézésre úgy tűnik, mintha egy kivilágított léghajó lenne.

Mint kiderült, a jelenséget többen látták, és nem egy fényképfelvétel is készült róla. A fórumokat átolvasva elmondhatom, hogy mindenki valamiféle földi dolognak vélte. Jómagam nem lepődnénk meg azon sem, ha a party lampion, és a világító led-es légömb után újabb remek kínai termékkel állnánk szemben.

EMBER FEJŰ MALAC  

2011. szeptember 04.

Az alábbi képet/videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk, mivel a hír igaz és egyben döbbenetes is! Mutáns disznó született Guatemalában - adta hírül nemrég egy nemzetközi hírportál.

Ez még nem is keltene nagy felhördülést, csakhogy ez a malac ember fejű. A különös teremtmény Santa Cruz El Cholban látta meg a napvilágot. A beszámolóból az is kiderült, hogy fialás idején többen is furcsa fényeket láttak az égen.

Hogy a két dolog között van-e összefüggés, nem tudhatjuk ám annyi biztos, hogy efféle szörnyszülött talán csak száz évben egyszer születik.

ÚJRA NÉPSZAVAZNAK AZ UFO-KRÓL?  

 
2011. szeptember 02.

Újra hallatott magáról a nagy amerikai UFO dezinformátor, Jeff Peckermann. Mint sokan emlékeznek rá, 2008-ban egy olyan, általa "hitelesnek" nevezett filmmel rukkolt elő, amelyen egy ablak látható, amelyen egy ufonauta néz be. Az összehívott sajtótájékoztató azonban kudarcba fulladt, mivel a filmet nem mutatták be, és a jelenlévők mindössze egy előre összeállított, fotóval illusztrált anyagot vehettek kézhez, ami arról szólt, hogy hamarosan megjelenik a pár perces videoanyag DVD-n, és meg lehet vásárolni...

Jeff tervei között szerepelt egy UFO-központ létrehozása is, amit az adófizetők pénzéből, szülővárosában, a Colorado állambeli Denverben szeretett volna tető alá hozni. Mi több, ehhez 2008-ban népszavazást akart kierőszakolni, ami teljes kudarccal járt, ám úgy tűnik, most újra belevág, hogy megvalósítsa élete nagy álmát. Hiszen az üzlet, az üzlet.

SZÖRNY MUSTRA 

 
2011. szeptember 01.

Egy érdekes cikk a chupacabráról:

Ismeretlen vérszívótól retteg Dél-Amerika (a Stop.hu cikke) 

Lefilmezték a jetit:

Bizonyíték a jeti létezésére 

Jeti-szerű lény kísérti New Jersey-t (a Stop.hu cikke) 

És végül egy hír a Loch Ness partjáról:

Kimúlt a Loch Ness-i szörny? 

MEGINT EGY "MEGFEJTÉS" 

 
2011. szeptember 01.

Megfejtették a Bermuda háromszög rejtélyét! Ismét... Most éppen a tudósok azt állítják: a metángáz tehet mindenről. A metán valamilyen oknál fogva kikerül a tengervíz nyomása alól, olyan erővel tör a felszínre, hogy képes bármilyen nagyságú tárgyat magával rántani a tengerfenékre.

Efféle elméletet gyártott egykor Nekovetics Oszkár is. Az is meglehetősen hihetetlen volt, na de ez?!

BELGRÁDI FÉNYJELENSÉG 
 
2011. szeptember 01.
 
Ez számomra valami "földi" dolognak tűnik.
 
 
 
 
JAJJ DE JÓ! VÉGRE BETILTOTTÁK A PARTY LAMPIONOKAT! 
 
2011. szeptember 01.
 
Nem titok: az UFO Forródróton beérkezett bejelentések 98 %-át a party lampionok észlelése tette ki. Megtévesztő, sőt sokszor már-már idegesítő volt a sok bejelentés, amelyet egy lámpaeregetés után kaptam.
 
 
A riport megtekintéséhez kattints a képre!

Ami még idegesítőbb volt: sokszor az észlelők nem fogadták el a magyarázatomat, kötötték az ebet a karóhoz, hogy ők bizony UFO-kat látnak kötelékben repülni. Én bevallom örülök ennek az intézkedésnek...

 
 
UFO AZ OSLO-I ROBBANTÁS HELYSZÍNÉN? 
 
2011. szeptember 01.
 
Erre a kérdésre keresték a választ azok a szakértők, akik szemügyre vették azt az amatőr videofelvételét, amelyet július 22-én az Oslo központjában történt robbanás után készített egy turista. A felvételen jól látható, amint a háztetők felett egy érdekes, ovális alakú sötét szerkezet lebeg.
 
 
A felvétel hitelességéhez kétség sem férhet, ám abban megoszlanak a vélemények, hogy egy utcai lámpa, vagy valóban egy UFO látható a felvételen. 
 
 
  HABOOB UFO
 
2011. szeptember 01.
 
Augusztus 18.-án egy hatalmas porfelhő terítette be az arizonai Phoenix városát. A porgörgeteg, vagy ahogy az amerikaiak hívják, a "haboob" érkezését a különböző TV-társaságok, köztük a CNN stábja is a helyszínen várta.

Az egyik felvételen, ami feltehetően egy helikopterről készült két fehér fény is látható volt. Bár a meglehetősen szűkszavú leírás nem tért ki arra, hogy mi látható a filmen, de az szinte biztos, hogy az egyik fényes szerkezet egy leszálláshoz készülődő repülőgép volt. A másik ám a másik szerkezetről nem derült ki, vajon mi lehetett.

 
 
 
 
 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
Mit rögzített az NBC kamerája?
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox