UFO-HÍREK 2011. JÚNIUS

 

   UFO-HÍREK A FACEBOOK-ON IS! 

 
2011. június 29.
 
Ha tetszik a honlap, kérlek Like-old a Facebook-on is!
Köszönöm!
 
 
Klikk a képre!
 
 
NEVETSÉGES HAMISÍTVÁNY  
 
2011. június 29.
 
Ez a "szenzációs" UFO-film -úgy gondolom- egy szánalmas kis hamisítvány, mégis a világsajtó címoldalára került. Ki érti ezt?!
 
 
 
ELŐRE JELZETT UFO  
 
2011. június 29.
 
Előre jelezték az "UFO" érkezését... A videón azonban nem egy földönkívüli űrhajó, hanem a Meridian 4 névre keresztelt katonai távközlési műhold indítása látható. A felvétel mindenesetre érdekes.
 
 
 
UFO VAGY METEORIT? 
 
2011. június 28.
 
Ezt a különleges felvételt egy repülőgép utasa késztette június elején. Mindenki döntse el, mi látható filmen: egy UFO vagy egy meteorit?
 
 

 

UFO MOGYORÓD FELETT 

 
2011. június 27.
 
Ezt az élrdekes felvételt Nagy Gábor készítette, és jutatta el az ufohirek.hu részére.
 
Június 4-én szombaton 23 órakor, Mogyoródon É-K -i irányban láttuk hárman egyszerre, nem hasonlított semmilyen általunk korábban észlelt jelenséghez. Kb. 1 perc múlva az eget alúlról megvilágító villanást láttunk(villám ív nélkül).
 
 
 

JETI VAGY NEM JETI?

 
2011. június 20.
 
Inkább nem :)
 

 

 

86 BOLYGÓN LEHET ÉLET

 
2011. június 16.
 
Amerikai tudósok egy új program keretében a Földhöz hasonló 86 bolygón kutatják az élet nyomait egy Nyugat-Virginiába telepített óriás rádióteleszkóp segítségével.
 
 
A teleszkóp a héten kezdte meg a megfigyelést és az adatgyűjtést napi huszonnégy órában a NASA, az amerikai űrkutatási hivatal által a Kepler-program keretében összeállított listáról kiválasztott 86 bolygó mindegyikén.

Tovább a cikkre -> 

 

HÁROM OVÁLIS OBJEKTUM

 
2011. június 10.
 
Ezt a furcsa UFO-felvételt Pennsylvaniában késztette egy család. Elmondásuk szerint Plymouth Road-on autóztak hazafelé, és eközben a fiuk több fotót késztett a Toyota Corolla ablakán keresztül.
 
 
Az utazás során semmi rendkívüli dolgot nem láttak, a három ovális objektumra csak akkor figyeltek fel, amikor a fotókat áttöltötték a számítógépükre.

 

 

EGY FÖLDÖNKÍVÜLI MŰVÉSZ: JIM DENEVAN

 
2011. június 01.
 

Jim Denevan különleges művész: kötél és gereblye segítségével olyan mértani pontosságú ábrákat készít, ami csak fölűről látható.

 

 

 

 

Mivel leginkább a jégen, valamint tengerparton készülnek ezek a remekművek, ezért Jim nem az örökkévalóságnak szánja műveit: ügyelnie kell az olvadásra, és a dagályra is. Teljesítménye elismerésre méltó!

 

Hivatalos honlap:

 

Jim Denevan művész 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
UFO vagy meteorit?
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox