UFO-HÍREK 2011. ÁPRILIS

   

1 % A MAGYAR UFO KUTATÁSÉRT!

 
2011. április 01.
 
Tisztelettel kérem Önt, hogy adója 1 %-val támogassa a RYUFOR Alapítványt , ezen keresztül az ufohirek.hu internetes hírcsatornát, valamint a magyar UFO-kutatók áldozatos munkáját!

Köszönöm!

 

RYUFOR ALAPÍTVÁNY
Adószám: 19066479-1-05

 

 

 

NO COMMENT...

 
2011. április 25.
 
Mindig mondjuk, hogy az efféle videófilmeknek nem szabad bedőlni...
 
 
és íme, valóban hoax volt az egész:
 
Kiderült, hogy hatalmas átverés volt az egy hónnappal ezelőtti, halott földönkívülis történet. A 18 éves Tomir Hilt és az egy évvel idősebb Kiril Vlasovot terheli a felelősség a "lezuhant UFO-val" kapcsolatban. A helyi tudósok tanulmányozták a lényt, a rendőrség meg nagy erőkkel nyomozott az ügyben és kiderítették, hogy a két orosz fiatal kakasbőr és kenyér egyveleggel készített egy igen jóra sikerült bábút, amit aztán elhelyeztek az erdőben. Videót készítettek róla, majd feltették a netre és mondani sem kell, óriási nézettséget produkáltak. "Minden elismerésem a fiatalembereké, nagyon meggyőzőre sikeredett a földönkívüli bőre, bár azt hiszem, hogy az igaziak lennének olyan "okosak", hogy valami ruhafélét is magukra vegyenek" - vnyilatkozta Alex Komanov, orosz UFO-szakértő.
 
Bővebben:
 
 
 
ÚJRA ROSWELL
 
2011. április 25.
 
Három lezuhant repülő csészealjról és halott földönkívüli lényekről szóló dokumentumokat tett közzé az F.B.I. A most előkerült titkos iratok szerint a különös eset Új-Mexikóban, a sivatagban történt még 1947-ben. A roswell-i UFO-katasztrófaként ismert sztori 64 év titkosítás után az elmúlt napokban került nyilvánosságra.
 
A TV2 Aktív riportjának megtekintéséhez kattints a képre!

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
Norvég UFO-felvételek 2008-tól...
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
Keviczky Kálmán debreceni előadása 1994.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox