UFO-HÍREK 2011. MÁRCIUS

   1 % A MAGYAR UFO KUTATÁSÉRT!

 
2011. március 7.
 
Tisztelettel kérem Önt, hogy adója 1 %-val támogassa a RYUFOR Alapítványt , ezen keresztül az ufohirek.hu internetes hírcsatornát, valamint a magyar UFO-kutatók áldozatos munkáját!

Köszönöm!

 

RYUFOR ALAPÍTVÁNY
Adószám: 19066479-1-05

 

 

 

NICK POPE BUDAPESTEN
 
2011. március 7.
 

Március 8-án 19 órától a világhírű UFO-kutató, Nick Pope látogat Budapestre, és tart előadást a Brit UFO-aktákról az ELTE Gólyavárban.

Az előadásról bővebb információt itt találhatnak:

http://pope.esoguru.com/

A Hihetetlen Magazin újságírójaként veszek részt a rendezvényen, amelyről természetesen az ufohirek.hu oldalon is részletesen beszámolok!

 

ÚJABB AKTANYITOGATÁS

 
2011. március 7.

Angliában újabb UFO-aktákat szabadítottak fel a titoktartás alól. A brit védelmi minisztérium 2008-ban kezdte el nyilvánosságra hozni a dokumentumokat.

2010-ben több mint hatezer oldalnyi iratot tettek mindenki számára elérhetővé, idén viszont 8500 oldalnyi UFO-aktát oldották fel a titkosítást. "Ezek valódi X-akták"- állítja Nick Pope UFO-szakértő, aki 2011. március 8-án tart előadást Budapesten a témáról.

EGY MAGYAR FELVÉTEL AZ ISS ÉS A DISCOVERY KÖZÖS REPÜLÉSÉRŐL

 
2011. március 7.

A Magyarországról is jól látható űreseményről (amit sokan UFO-nak néztek) készült felvétel, amelyet egy érpataki mezőőr kapott lencsevégre :)

BESZÁMOLÓ AZ UFOMAGAZIN ÉS AZ UFO-SZÖVETSÉG KONGRESSZUSÁRÓL

 

2011. március 7.
 
Dely Kristóf beszámolója:

Az idei kongresszus sikeredett, azt hiszem, ilyet még nem mondtam róla :-) Nagyon jó és érdekes előadások voltak, szünetekben jó beszélgetések. Eddig leginkább csak az utóbbi volt elmondható. Aki ismeri a szervezőket vagy esetleg éppen a lista tagja, annak üzenem, hogy gratulálok a mostani rendezvényhez, és a tapasztalatokat raktározzák el, a jövőben ilyet vagy még jobbat szervezzenek! Külön kiemelném, hogy jó ötlet volt a Csefkó előadásához a kamerázás, hátsó sorokból korábbi években semmit sem lehetett látni. Ami még mindig ritka rossz, az a kávéautomata. Helyette jó lenne valami büfészerűség. Anyagilag is megérné.

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
UFO Mix - 2011 legjobb UFO felvételei
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox