UFO-HÍREK 2010. DECEMBER

 

 

  EMLÉKMŰ A HALOTT IDEGENEKNEK

 
2010. december 24.
 

Érdekes kezdeményezéssel állt elő egy ismeretlen ukrán UFO-kutató, Alexander Naliszman. Ő és az általa vezetett szervezet ugyanis emlékművet kíván állítani azoknak az idegen lényeknek, akik itt, a Földön hunytak el.

 

 

Bár még nem rendelkeznek konkrét tervekkel, de mindenképpen szeretnék megvalósítani, és ez ügyben egyeztettek már Berdicsev vezetőivel is, hiszen turisztikai szempontból is vonzó lehet az Elhunyt Idegen Lények Emlékműve.

 

 

ÚJABB WIKILEAKS MORZSA 

 
2010. december 24.
 

Tovább gyűrűzik a WikiLeaks botrány, amelyben nagyon sok ember (köztük én is) nem igazán tud mit kezdeni. Legutóbb Julin Assange úgy nyilatkozott az egyik ismert újság fórumában, hogy egy még nem publikált táviratban UFO-kkal kapcsolatos utalások találhatók. ?Ha valóban az a helyzet, hogy Bradley Manning, a fiatal katona áll több legutóbbi kiszivárogtatásunk mögött, akkor egyértelműen egy kivételes hős? ? írta Assange, aki egy ideje állandó életveszélyben van, mivel bizonyos csoportok utalásokat tettek a fizikai megsemmisítésére.

 

 

UFO-T LÁTOTT A SZTÁRKOSARAS? 

 
2010. december 23.
 

Különös repülő szerkezetet látott a San Antonio Spurs kosárlabda játékosa,   Manu Ginobili, és egy barátja, miközben a kertjükben pihentek. "Az hittem, hogy egy lángoló repülőgépet látok" - emlékezett vissza a népszerű sportoló, akinek sikerült megörökítenie a nem mindennapi eseményt.

 

 

 

  SAJTÓ TALLÓZÓ 

 
2010. december 23.
 
 

"A korábbi tudományos dogmák helyett nyitottabb, befogadóbb látásmódra van szükség" ? nyilatkozta nemrég dr. Falus András biokémikus professzor a NASA "szenzációs" bejelentésével kapcsolatban.

 

Bővebben:

 

A Földön túl

 

+ + +

 

Szájtátva bámulta Tihany felett a kis baráti társaság azt a fénypontot, ami a sötét égen cikázott. Elég gyorsan mozgott, hangot azonban nem adott ki, majd eltűnt a háztetők mögött.

 

Bővebben:

 

UFO-k a magyar légtérben 

 

+ + +

 

UFO-k repültek át Ménfőcsanak felett az X-faktor idején. László a téli égbolton figyelt fel a több, kötelékben, nagy sebességgel szálló fénylő pontra. UFO-kra vagy harci repülőkre gyanakszik...

 

 

Bővebben:

 

UFO-k vagy harci repülők vonulása  

 

+ + +

 

UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak a még nem megjelentetett táviratokban - tájékoztatott Julian Assange.

 

 

A WikiLeaks szóvivője kifejtette: szerinte a diplomáciai adatokat kiszivárogtató személy kivételes hős.

 

Bővebben:

 

UFO hivatkozások a WikiLeaks oldalain 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
 
Tajvani "villámló piramis" -  érdekes...
 
+ + +
 
RETRO UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox