UFO-HÍREK 2010. ÁPRILIS

UFO ZUHANT LE? 

 
2010. április 13.
 

A BAON információja szerint március 24-én egy fénygömb csapódott a földbe Kiskunfélegyházán.

Az egyik szemtanú elmondása szerint Kiskunfélegyházán a Csanyi úton egy körülbelül fél-egy méter átmérőjű, sötét narancsvörös színű szabályos gömb alakú valami, függőlegesen esett le az égből. A jelenség megfigyelői sem füstöt, sem fénycsóvát nem láttak. A zuhanó fénygömb néhány másodpercen belül a földbe csapódott. Az észlelők hosszan keresték a becsapódás helyét, de semmilyen nyomot nem találtak.

 

SZERINTEM POPE TÉVED

 
2010. április 13.
 

E hónap kétségség kívül legérdekesebb UFO híre Angliából származik, ahol -állítólag- az M5-ös autópálya felett egy sötét, korong alakú szerkezet tűnt fel, amelyet két vadászrepülőgép üldözött. Az egyik szemtanú egy 30 másodperces filmfelvételt is készített a nem mindennapi jelenségről, amelyet a youtube videómegosztón közzé is tett.

 

 

A felvétel nagyon szép és részlet gazdag, amely már önmagában is gyanús. Bár a bulvárlapok sztár ufológusa Nick Pope azt nyilatkozta, hogy ez az egyik legjobb ufóvideó, amit életében látott, én azonban úgy gondolom, hogy ez otthon, egy számítógépen készült...

 

Ajánlott irodalom:

 

Fighter jets chase UFO down the M5  

 

 

ÚJSÁGBAN... 

 
2010. április 13.
 

Március 7.-én az Újpesti Gyermek -és Ifjúsági Házban került megrendezésre a "Katasztrófa évtizede?" címet viselő jövő -és űrkutatási konferenciára. A rendezvényen én is részt vettem, ahol többek között szakmai együttműködésről állapodtam meg Knoll Gyula nyugalmazott repülőezredessel. A rendezvény szünetében több kedves, régi kutatótársammal is sikerült összefutnom, és a régi szép időkhöz hasonlóan "szakmáztunk" egy kicsit.

 

 

A nagyításhoz klikk a képre!

 

Az Ufómagazin legutóbbi számában egy képes beszámoló jelent meg az eseményről, ahol az egyik képen szerény személyem is feltűnik Gombosné Szabó Emília szegedi UFO-kutató, valamint Linszter Árpád, a Magyar UFO-kutató Szövetség elnökének társaságában...

 

 

CIKK A BORS-BAN 

 
2010. április 13.
 

Egy nemzetközi felmérés kapcsán keresett meg a Bors munkatársa, hogy nyilatkozzam a lapnak. A témában megszólalt még Réz András filmesztéta, és barátom-kutatótársam Kriston Endre is.


A cikk alapjául szolgáló hír:

 

A földönkívüliek léteznek és emberi álruhát öltve köztünk járnak, legalábbis az emberek egyötöde szerint - derül ki egy friss nemzetközi felmérésből.

 

 

A nagyításhoz klikk a képre!

 

 

A nagyításhoz klikk a képre!

 

A 22 országban 23 ezer ember megkérdezésével készült Reuters/Ipsos felmérés szerint Indiában és Kínában az emberek több mint 40 százaléka hiszi, hogy emberi alakot öltött földönkívüliek élnek köztük, míg ezt a nézetet legkevésbé a belgák, a hollandok és a svédek fogadják el, közülük mindössze 8 százalék hisz az álruhába bújt marslakókban.

John Wright, az Ipsos közvélemény-kutató helyettes elnöke szerint szerény összefüggés tapasztalható a népsűrűség és a földönkívüliek vélt jelenléte között. "Talán azért lehetséges ez, mert a kevésbé lakott országok lakói jobban ismerik egymás szomszédait" - vélekedett Wright.

 

 
AJÁNLÓ
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
UFO az M5 autópálya felett?
 
+ + +
 
UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox