UFO-HÍREK 2010. FEBRUÁR

  ÚJABB TITKOS BRIT UFO-AKTÁK AZ INTERNETEN  
 
2010. február 20.
 

Több mint hatezer oldalnyi, eddig titkosan kezelt UFO-aktát hozott nyilvánosságra a brit védelmi minisztérium. Az 1994 és 2000 között keletkezett iratok több száz azonosítatlan repülő objektum észleléséről tartalmaznak különböző beszámolókat. A védelmi minisztérium a brit nemzeti archívummal együttműködve hároméves program keretében hozza nyilvánosságra és tölti fel az internetre az ilyen és ehhez hasonló szokatlan megfigyelésekről készült jelentéseket.

 

 

73 ÉVES KORÁBAN ELHUNYT SZALAY IVÁN UFO-KUTATÓ  

 
2010. február 17.
 

Az ufohirek.hu szomorúan értesült arról, hogy hosszan tartó súlyos betegség után, 73 éves korában elhunyt Szalay Iván UFO-kutató.

 

 

 A népszerű publicista a 90-es évek elején jelentős szerepet vállalt a téma népszerűsítésében, több könyvet írt a jelenségről, ezek közül is kiemelkedik a Humanoidok és a Teremtő UFO istenek című munkája.

"Nyugodj Békében Iván! Az álmod legyen szép!"

 

 

AZONOSÍTOTT UFO 

 
2010. február 17.
 

Az ufohirek.hu oldalán is hírt adtunk az állítólagos kamaraerdei UFO-észlelésről, amely egy internetes blogban volt olvasható. Nos, a képet a Magyar UFO-Kutatási Központ vezetője kiértékelte, és azonosította. A cikk itt olvasható:

 

Kamaraedei UFO-azonosítva!

 

A csalásra az ufohirek.hu egyik Kedves Olvasója, Farkas Gábor is felhívta a figyelmemet.

"Felhívnám a figyelmét, hogy a mostani februári ufóhírekben bemutatott kamaraerdei ufóészlelés egy hamisítvány. Felhúzva a kép gammáját a photoshopban pontosan látszik, hogy az ufónak beállított fényjelenség egy különálló kisebb kép, amit egyszerűen rámásoltak egy másik képre. Csatolom a világosított képet amiből kiderül hogy hamisítványról van szó. Kérem, törölje az adott hírt."

 

 

Köszönöm az információt!

 

 

RÉGI ISMERŐS AZ ÚJSÁG CÍMLAPJÁN 

 
2010. február 12.
 

Még a 90-es évek elején jómagam is foglalkoztam L. Kornélia esetével. A gazdagréti nyugdíjasnál egykor én is meglepő dolgokat tapasztaltam, pl. furcsa és állandó kopogásokat a szekrényen, sőt egy ismeretlen erő -a szemem láttára- széttörte a felszolgáláshoz kikészített kávéscsészét! Két napos kivizsgálás végén pedig olyan történt velem, mint még soha: éreztem, hogy valaki elszívja az összes energiámat, és tehetetlenül összeestem!

Kornélia képes volt a puszta érintésével kinyitni egy zárt ajtót. Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem! Olyan hatalmas energiával rendelkezett, hogy képes volt a testére bármit "felragasztani", tányértól a húsbárdig, mindent...

 

 

Két kép 1992-ből...

 

Azóta sem találkoztam efféle különleges emberrel, pedig több száz esetet vizsgáltam ki, és láttam már sok furcsaságot.

Azóta eltel 18 év és örömmel fedeztem fel Nelli nénit az egyik bulvár lapban! Bár a cikkben egy idegen lénnyel fenntartott kapcsolatáról beszélt, de ő jóval több mint egy kontakt! Egy különleges ember, aki különleges képességek birtokában van.

 

A cikk:

 

UFO-k kínozzák Nelli nénit  

 

 

  FRISSÍTÉS! HAMISÍTVÁNY...

 
2010. február 12-17.
 

Ezt az érdekes esetet az ufokamaraerdo.blogter.hu oldalon volt olvasható:

 

"2010. február 4-én este 22:45-kor kiálltam a teraszra, hogy kiszellőztessem egy kicsit a fejem mielőtt elaludnék....
Kamaraerdő felől különös hangot hallottam. A hang először távolinak tűnt, majd fokozatosan erősödött. Nem zúgás, motorhang, hanem inkább egyfajta mágneses pulzálás volt.

 

A kép forrása: Magyar Online

 

Visszarohantam a fényképezőért...hosszasan kotorásztam a fiókban, alig találtam rá, Kb. 2 perc múlva már síri csend volt, viszont tőlem 500 méterre egy pulzáló fénygömböt láttam. Egy darabig lebegett, majd hirtelen eltűnt."

Időközben kiderült, hogy mind a kép, mind a történet HAMISÍTVÁNY!

 

 

 VILÁGÍTÓ GÖMBÖK AZ ÉJSZAKÁBAN  

 
2010. február 12.
 
A 31 éves Papp Zoltán furcsa repülő tárgyakat lát a mátyásdombi éjszakában. Sokáig nem mert beszélni a jelenségről, nehogy bolondnak véljék a falubeliek, ám amióta többen is látták a fényes gömböket, biztos abban, hogy nem a szeme káprázik...
 
Az észlelésről megjelent cikk:
 
 
 
IDIÓTÁK, DE NAGYON!  
 
2010. február 12.
 
Háborúra készül az UFO-k ellen a világ legidiótább postása, az Egyesült Államokban élő Lee Miracle. Nyolc gyerekével együtt már közel kétszázan állnak készen arra, hogy egy esetleges Föld elleni támadást visszaverjenek.
Az álig felfegyverzett Lee szerint a csapat tagjai abszolút normálisak, még akkor is, ha csak a saját háztartásában 22 (!) fegyver található. A pocakos hadvezér szerint önkénteseivel tökéletesen felkészült arra, hogy visszaverjék az UFO-k támadásait!
 
 
UFO MOSZKVA FELETT ?  
 
2010. február 12.
 
Ez az érdekes felvétel 2010. február 4-én este, 18 óra 41 perckor készült Moszkvában. Első ránézésre azt mondhatnánk, hogy a filmen egy leszálláshoz készülődő repülőgép látható, de mivel a tárgy hosszú percekig egyhelyben lebegett, mielőtt elindult, ezért az azonosítása még várat magára...
 
 
 
AJÁNLÓ
 
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
UFO Moszkva felett, 2010. február 4.
 
+ + +
 
UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox