UFO-HÍREK 2009. MÁJUS

EZ HIHETETLEN! - KONGRESSZUS A MOM-BAN 

 

2009. június 8.

 

2009. június 13-án 10 órától az EZ HIHETETLEN! kongresszuson tartok előadást, amelyre mindenkit nagy szeretettel várok!

 

A rendezvény plakátja:

 

A nagyításhoz kattints a képre!

 

 

AIR FRANCE TRAGÉDIA ÉS AZ UFO-K 

 

2009. június 8. 

 

Öt honfitársunk is életét vesztette a múlt heti repülőgép katasztrófában.

Az ufohirek.hu minden olvasója nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak!

A légi szerencsétlenség oka egyenlőre ismeretlen és a híreket olvasva feltételezhető, hogy még nagyon-nagyon sok munka vár a szakemberekre. Úgy tűnik az Airbus még a levegőben darabjaira hullott, sokan terrorcselekményre gyanakodnak.

 

 

A találgatásoknak se szeri, se száma, így az egyik elmélet szerint egy UFO-val ütközött össze a Párizsba tartó gép. Érdekes egybeesés, hogy nem sokkal a gép eltűnése után egy amerikai pilóta a gépe alatt ötven méterrel látott egy rakétaszerű tárgyat látott elrepülni, szokatlanul nagy sebességgel.

 

Bővebben:

UFO az Atlantis közelében 

Elképesztő teória! 

 

 

ÚJABB MAGYAR UFO-ESETEK 

 

2009. június 8. 

 

Két bejelentés, amely azonos napon és majdnem azonos időpontban észlelt repülő szerkezetekről szól:

 

2009. június 6-án Budapesten, Illatos utca felett kb. 23.30-kor egy baráti társaság legalább 40 db, 3-as sorban repülő ismeretlen szerkezeteket látott. A bejelentő szerint hangtalanul, zárt alakzatban és gyorsan repültek. Az utcán többen megálltak és volt, aki a mobiljával filmezte/fotózta, így várható, hogy valahol feltűnik egy kép az interneten.

 

A következő beszámolót S. Mária jutatta el az ufohirek.hu részére:

 

Érdekes jelenséget láttam 2009.06.06-án 23:15 és 23:40 között Nyíregyháza mellett Sóstóhegyen. Akkor érkeztem haza és az eget néztem picit, amikor egy narancsszínű erős fényű dolgora lettem figyelmes. Eléggé megdöbbentett a látvány, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem repülő volt. Ezt követte még 2 majd ezek lassan eltűntek az égen és kb fél percenként jött még pár darab. Nem vagyok benne biztos, de kb 10-12 lehetett, ameddig figyeltük szüleimmel. Értesítettük a rendőrséget, akik a katasztrófavédelemhez kapcsoltak minket. Ők feljegyezték a bejelentést, de igazából nem rájuk tartozik.

 

 

AZ ÉV REJTÉLYE 

 

2009. június 8. 

 

Egy érdekes jelenség, amelyre a szakértőknek nem sikerült magyarázatot találni. Az Oroszország felett észlelt üstökösszerű tárgy meteornak lassú, üstökösnek gyors, légköri jelenségnek ismeretlen, rakétának meg hihetetlen...

 

Kazan, 2009. május 25.

 

 

Sarapu, 2009. május 25.

 

 

Végül néhány fotó Moszkvából...

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
PÁLYÁZAT
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓI
 
UFO AZ AKTÍVBAN
 
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 

 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox