UFO HÍREK - 2009. FEBRUÁR
 
 

A BORNEÓ-I SZÖRNY 

 

2009. február 24.

 

Egy közel harminc méteres, kígyószerű állatról készül fényképfelvétel,

 amint éppen a Borneóban található Baleh folyóban úszik.

 

Kép forrása: www.telegraph.uk.com

 

A légifotót először egy Kuala Lumpurban megjelenő újság tette közzé, megkérdőjelezve a hitelességét. A folyó partján élők azonban meg vannak arról győződve, hogy az egy óriáskígyó, sőt, még nevet is adtak neki: Nabau, amely egy ősi legenda szerint különböző állatok alakjaiban jelenik meg.

 

Bővebben:

 

Photograph shows 'giant snake' lurking in Borneo river 

 

 

FÖLDÖNKÍVÜLIEK A FÖLDÖN 

 

2009. február 23.

 

Paul Davies fizikus élő példája annak, hogy manapság vannak olyan kutatók, akik komolyan veszik a földönkívüli élet kutatását.

Még akkor is, ha nem a távoli égitesteken, hanem itt a Földön keresi a nyomaikat "Bolygónk számos természetfeletti életnek, földönkívülinek ad otthont, csupán megbújnak olyan helyeken, amelyek az ember számára lakhatatlan területek."

 

 

Majd hozzátette: "Nem kell más bolygókra, mondjuk a Marsra menni természetfeletti életet keresni, hiszen az orrunk előtt zajlik a földönkívüliek élete. Itt, a Föld bioszférájának árnyékában is lehet ilyen mikroorganizmusokat találni. Csakhogy eddig senki nem tartotta fontosnak, hogy kutasson utánuk, pedig nem kerülne sokba."

Davies évtizedek óta kutatja az arzénban gazdag tó, a Mono Lake élővilágát. Ez az anyag az ember számára mérgező, de ideális terep az itt élő mikrobáknak, amelyek az arzénból nyerik az energiát.

 

Kapcsolódó anyag:

 

Paul Davies honlapja 

 

 

LEFILMEZETT UFONAUTA? 

 

2009. február 19.

 

 

Köztudott, hogy mind Mexikóban, mind Peruban nagyon sok UFO-észlelés történik. Már-már túl sok... Szinte nem telik el úgy egy hét, hogy készülne fénykép, vagy videofelvétel azonosítatlan repülő tárgyakról. Ezeknek a felvételek a hitelessége alaposan megkérdőjelezhető, akár csak annak a videofelvételnek, amelyet Peruban készítettek és amelyen egy idegen lény látható, amint a háttérben megjelenik, majd eltűnik a növényzet mögött.

 

 

A filmfelvételt bemutatta Channel Peru és a Panamerica TV, megszólaltatva néhány szakembert is, de nem sikerült minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy a filmen egy földönkívüli lény látható.

 

 

Én szkeptikus vagyok, mert a filmet látva olyan érzésem támadt, mintha mindez egy megrendezett jelenet lett volna.

 

 

TŰZGÖMB TEXAS EGÉN - VIDEO! 

 

2009. február 18.

 

Február 15-én reggel egy izzó szerkezet száguldott át az égen Texasban, minek hatására százak telefonáltak a rendőrségre azzal, hogy UFO-t láttak.
A Williamson megyei seriff elmondása szerint annyi bejelentés érkezett, hogy még egy felderítő helikoptert is kiküldött a helyszínre.
Pár nappal később Roland Herwig, a Szövetségi Repülési Egyesület szóvivője mindenkit megnyugtatott: az égen feltűnt lángoló tűzgolyó nem volt más, mint egy természeti jelenség, ismertebb nevén egy a légkörben felizzó meteorit.


A jelenségről egy videofelvétel is készült, íme:

 

 

 

UFO MISKOLC FELETT - KÉPEK! 

 

2009. február 18.

 

 

Az elmúlt fél évben több alkalommal láttak azonosítatlan repülő objektumokat Miskolc egén.

Legutóbb február 11-én, a kora délutáni órákban tűnt fel egy gömb alakú szerkezet, amelyről sikerült fényképfelvételeket készíteni.

Az ismeretlen tárgy nagy magasságban és egyenletes sebességgel repült délnyugati irányban.

 

Köszönjük Palinak a képeket!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

 

 

 

 

 

 

 

HENGER ALAKÚ UFO - VIDEÓ 

2009. február 17.

 

 

Ezt a henger alakú, ismeretlen szerkezetet láttak február 11-én Somerset felett.

 A lakókocsi telep felett feltűnő UFO-ról sikerült videofelvételt készíteni.

A film alaposan megosztotta a közvéleményt. Egyes biztosak abban, hogy egy anyaűrhajó látható a filmen, mások azonban szkeptikusak, úgy vélik, egy henger alakú ballon felelős a történtekért. Kérem, tekintsék meg a felvételt, és mindenki döntse el magában, kinek lehet igaza.

 

UFO ÜLDÖZTE A REPÜLŐGÉPET 

2009. február 17.

 

Az alábbi eset 2007. novemberében történt, de mivel érzékeny témát érintett, ezért a szakértők gondosan eltitkolták a nagyközönség elől. Az említett időpontban több repülőgép pilótája és az athéni repülőtér, valamint egy közeli katonai légi bázis alkalmazottai is látták azt az azonosítatlan repülő tárgyat, amelyik üldözőbe vett egy utasszállítót. Az ufót először az Olympic Airways 266-os londoni járatának pilótája jelentette, de észlelték rajta kívül többen is: két másik utasszállító kapitánya, az athéni repülőtér, valamint a görög főváros közelében fekvő egyik katonai légi bázis dolgozói is felfigyeltek rá.
Az egybehangzó beszámolók szerint a valami úgy nézett ki, mint egy hatalmas csillag, de kiszámíthatatlanul mozgott és folyamatosan változtatta az alakját is.

 

 

Azonnal felküldtek két F-16-ost, hogy ellenőrizze, mi az igazság, a vadászok "láttán" azonban az ufó kilőtt az űr felé és eltűnt, mielőtt alaposabban szemügyre vehették volna a pilóták. A légitársaság szóvivője megerősítette az incidens tényét. Mint mondta, ez volt az első ilyen eset, ami valamelyik járatukkal történt.
Az illetékesek azzal magyarázzák a dolgot, hogy a "valami" - amit egyébként a radarok nem jeleztek - valószínűleg a Vénusz bolygó lehetett.

Na persze...

 

 

GRECSKO AZ UFO-JELENSÉGRŐL 

 

2009. február 17.

 

Georgij Grecsko, volt szovjet űrhajós azok közé tartozik, akik hisznek az UFO-k létezésében.

 

 

Nemrég arról nyilatkozott a Komszomolszkaja Pravda újságírójának, hogy 2013. lehet a kapcsolatfelvétel éve.

 

Bővebben:

 

Az ATV cikke

 

 

UFO OBAMA BEIKTATÁSÁN! - VIDEÓ 

 

2009. február 7.

 

 

Az elnökválasztási kampány során a jelöltek ígéretet tettek arra, hogy ha beülhetnek a Fehér Ház bársonyszékébe, az UFO-kédésben tényszerű tájékoztatást adnak.
Mint tudjuk, Dennis Kucinich bevallotta, hogy látott már UFO-t, Rudolph Giuliani pedig megnyugtatta a választókat: Amerika fel van készülve egy esetleges földönkívüli támadására. Bár a végső győztes Barack Obama állásfoglalása nem ismert, de szinte biztos, hogy hivatali ideje alatt nem fog előrelépés történni az ügyben. Pedig a CNN szerint az UFO-k még a beiktatási ünnepségen is jelen voltak. Íme a bizonyíték (amelyet azért
helyén kell kezelnünk):
 
 

 

UFO RIADÓ 

 

2009. február 7.

 

 

UFO riadó volt Németországban. A német légierőt is készenlétbe helyezték, miután azonosítatlan repülő tárgyakat észleltek az ország légterében. Az ügyben nyilatkozó Axel Raab kijelentette: nem találtak magyarázatot a titokzatos szerkezetek eredetére vonatkozóan.

 

A kép forrása: www.thesun.hu

 

"A radarkészülékek előtt ülő hivatásos személyzetünk tagjait valósággal megőrjítették az ernyőn hol feltűnő, hol eltűnő jelek, amelyekre

magyarázatot nem lelünk." -nyilatkozta a Sun újságírójának.

 

Bővebben:

 

UFO in german jets alert

 

 

UFO AZ AVASI PANELHÁZ FELETT 

 

2009. február 7.

 

 

Ez az UFO felvétel január végén készült Miskolcon.

Az avasi panelház felett lebegő gömb felvétele alaposan megosztotta a közvéleményt.

 

 

 

Következő frissítés: 2009. 02. 21.

 
AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
PÁLYÁZAT
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
UFO Bradfort felett - február 5.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
Nasca-vonalak 
 
 
 
az utasszállítót 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox