UFO-HÍREK 2009. OKTÓBER

      LÁNGFELHŐ MOSZKVA EGÉN  

 

2009. október 21.

 

Ez az érdekes, felhőszerű alakzat Moszkva felett jelent meg. A felvételt a The Sun tette közzé Nick Pope szakértői tolmácsolásával, aki megjegyezte: ehhez fogható jelenséget még nem látott.

 

 

 

Igazából én sem, de maga a felvétel érdekes még akkor is, ha hitelessége alaposan kétségbe vonható!

 

További infók:

 

Titokzatos felhőfátyol Moszkva felett

 

RETRO UFO - FRISSÍTÉSEK AZ OLDALON 

 

2009. október 20.

 

A mai napon frissítettem a Retro UFO rovatot,

számos érdekesség került fel az oldalra.

 

1. A Látogatók című fanzin 1993-1997. közötti számainak borítói

2. Ismert magyar UFO-kutatók névjegykártyái (1991-1998. közötti időszak, természetesen címek és telefonszámok nélkül)

3. Retro UFO szobrok, plakettek, egyéb őrültségek

 

 

 

 

PÉLDÁT KELL STATUÁLNI?  

 

2009. október 17.

 

Szegény McKinnon! Az autista hacker 2001-ben nevetséges módon törte fel a NASA, valamint az amerikai hadsereg szuper biztosnak tűnő (na, persze, hahhh)  rendszerét földönkívüli életre utaló nyomok után kutatva. Amikor lebukott, minden azonnal beismert, hangsúlyozva, hogy mindezt nem ártó szándékkal tette.

Azóta az USA mindent megtesz, hogy Anglia kiadja a szerencsétlen, autista fiút, és amerikai törvények szerint ítéljék el. Lassan finisbe ér az ügy, és sajnos úgy tűnik, hogy a világhatalmi fölény győzedelmeskedik. McKinnont most már csak a strasbourgi emberi jogi bíróság menthetné meg attól, hogy Amerikában tárgyalják az ügyét, és legalább 60 évre böntönbe dugják.

Hiába szenved McKinnon Aspenger szindrómában, az USA szokásához híven példát akar statuálni, és nem érdekli, hogy beteg-e az adott személy, vagy sem.

 
 
UFO-K PÉCS FELETT: MEGINT KÍNAI LAMPIONOKAT LÁTTAK?  
 

2009. október 12.

 

Furcsa események helyszíne volt október 10.-én Pécs, miután több szemtanú azonosítatlan repülő tárgyakat látott az égen.
Az egyik hiteles észlelő Buzády György volt, aki a Magyar Repülőszövetség alelnöke. Így nyilatkozott a sajtónak: "Este kilenc előtt néhány perccel arra lettem figyelmes, hogy a Mecsek déli oldalán, mintegy két kilométerre a Tubes toronytól hat, vagy hét narancssárga, gömb alakú ismeretlen légi járművek haladnak a horizonton."

A neves szakember hozzátette azt is, hogy egyenletes sebességgel, gyorsan repültek a felhők alatt, és alig négy perc alatt eltűntek. Mint később kiderült, voltak, akik digitális fényképezőgéppel vagy telefonjának kamerája segítségével készített felvételt a nem mindennapi eseményről.
A felvételeket megtekintve szinte azonnal az ún. kínai lampionok és az év eleji pozsonyi észleléshullám ugrott be, ahol rendőrök készítettek videofelvételt egy kísértetiesen hasonló repülő alakzatról.

 

 

Az időjárási tényezőket figyelembe véve (esős, erősen szeles idő volt) azonban kicsi a valószínűsége annak, hogy party léggömböket láttak, bár ennek lehetőségét sem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

 

RETRO UFO: ELSŐ FELTÖLTÉSEK... 

 

2009. október 11.

 

A mai napon a Retro UFO rovatba az alábbi anyagokat töltöttem fel:

 

1. Jelvények és kulcstartók (1991-1994)

2. Magyar kongresszusok belépői (1991-2009)

 

 

 

 

UFO HOLLANDIÁBAN  

 

2009. október 10.

 

Az újságok címlapjára került az a felvétel, amelyet a holland kisváros,Delfgauw felett megjelenő, gyémánt alakú UFO-ról készített o któber 1.-énSteve Van Der Velde.

32 éves fiatalember barátnője vette észre a ragyogó, vörös szerkezetet az égen. Szerencsére kéznél volt egy digitális fényképezőgép, így sikerült megörökíteni a nem mindennapi jelenséget.

 

 

Steve szerint a tárgy nagy sebességgel repült, majd megállt és egy ideig egyhelyben lebegett. "Az UFO rombusz alakú volt, és nem hinném, hogy meteorológiai ballon vagy kínai lampion lett volna". - nyilatkozta később az Algemeen Dagbladnak.

Bővebben:

 

Dutch UFO Sighting Gets Media Attention

 

 

ÉRDEKES JELEK A DINNYÉN  

 

2009. október 10.

 

Az alábbi érdekes felvételeket E. Olga juttatta el az ufohirek.hu részére.

"2009. 09.29-én szedtem le a dinnyét (az egyetlent) a kertemből. Szinte hihetetlen, jelek vannak rajta."

 

Íme a képek:

 

 

 

 

 

 

AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓJA
 
CHILEI X-AKTÁK
 
+ + +
 
UFO TV
 
 
 
 
 
NULLADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK 1992.
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox