UFO-HÍREK 2009. AUGUSZTUS

 

MAGYARORSZÁGOT IS KEDVELIK AZ UFO-K (VIDEÓ) 

 

2009. augusztus 30.

 

Az ATV-ben a nyilvánosságra hozott brit UFO-aktákról nyilatkozott

Pusztay Sándor és Sós Tibor.

 

A riport:

 

Igazi X-akták: magyarországot is kedvelik az UFO-k 

 

 

 

FILM KÉSZÜL BOB LAZAR-RÓL 

 

2009. augusztus 30.

 

Eljött hát az ideje annak is, hogy a magyar származású Bob Lazar életéről mozifilm készüljön. Mint köztudott, a fizikus azok közé tartozott, aki az 51-es körzetben idegen űrhajókat vizsgálatával foglalkozott, és ő volt az első, aki vállalva a kockázatot a nagyközönség elé tárta a történetét. Természetesen emiatt tudományos feketelistára került, hiába, sem régebben, sem manapság nem kifizetődő dolog az őszinteség.

 

 

Aki azt hiszi, hogy a hír hallatán örömömben ugráltam, azt ki kell ábrándítanom. Elmondhatatlan csalódottság töltött el, amikor először olvastam a tervekről egy angol internetes oldalon. Megint készül egy film, amely a valóságot alaposan felforgatva, és a tényszerűséget mellőzve olcsó kis bulvártermékké formálja majd a Lazar sztorit.

Mindenesetre nagyon várom a Curmudgeon Films és Matt Damon házasságából születendő mozifilmet, de szinte borítékolható, hogy a premier után a világ szegényebb lesz egy igaz történettel.

 

Ajánlott oldal:

 

Bob Lazar (Wikipedia) 

 

 

GALAKTIKA NAP - GYOMAENDRŐD 2009.

 

2009. augusztus 30.

 

10 éves a Galaktika nap rendezvénysorozat!

Időpont:  2009. Szeptember 12. (szombat)

Helyszín: 5500 Gyomaendrőd, Erzsébet Liget, Kner Nyomda Faház

 

 

Program előzetes:

1, Viszkok András: Az UFO-kutatás jelene

2, Oláh András: Terraformálás

3, Máté Imre: Vonzás és Teremtés, Törvények és Lehetőségek

4, Pusztay Sándor: Kozmikus nyomok a földön

A téma és a rendezvény iránt érdeklődőket délután 14.00-tól szívesen látjuk a nyomda faházában, az Erzsébet-ligetben.

 

 

 

FRISSÍTÉSEK

 

2009. augusztus 28.

 

Kedves Barátaim! Az utóbbi egy hónapban nyári szabadságomat töltöttem, így a honlapot sem frissítettem, ám újra itt vagyok, és szállítom a friss UFO-híreket.

 

UFO ÉLŐ ADÁSBAN?

 

2009. augusztus 28.

 

UFO élő, egyenes adásban! A BBC reggeli hírműsorában Colin Briggs, miközben felolvasta a legfrissebb híreket, a héttérben Newcastle központja volt látható.

 

 

Ekkor döbbenetes dolog játszódott le: egy azonosítatlan repülő tárgy húzott el a híd felett. Az ismeretlen tárgy gyorsan emelkedett, így kizárt dolog, hogy egy izzó meteoritot sikerült megörökíteni a kamerának.

 

 

KIS LÉNY, NAGY HOAX, DE MÉG MEKKORA!!!

 

2009. augusztus 28.

 

Amit már nagyon vártam, most végre megérkezett, mármint a szokásos évenkénti "szenzációs" ufonauta felvétel.

Megint egy kommersz alkotás, tele ellentmondásokkal.

Nézzük a tényeket: az apró, alig 20 centiméteres, csapdába eset tetemre két éve bukkant rá egy metepeci farmer. Állítása szerint, akkor úgy tűnt, még lélegzik a kis lény, akit nagy keservesen sikerült vízbe folytatnia. A teremtményt azóta vizsgálták a tudósok, akik azután döntöttek arról, hogy nyilvánosságra hozzák a felvételt, miután kiderült, hogy nincs DNS-e.

 

 

Annyit sikerült megállapítani a mumifikálódott testről, hogy a lénynek finom bőre és tágas agykamrája lehettek, ami magas intelligenciára utal.

Az öt ujjal, lapát fogakkal, nagy fülekkel rendelkező összeaszalódott apró lényről szóló tudósítások alaposan megosztották a kutatókat. Természetesen sokan örömüket fejezték ki, és mindezt újabb bizonyítéknak tekintették, de sokan óvatosabban nyilatkozgattak.

 

 

Engem (mint szakértőt) a Blikk keresett meg, hogy kikérje a véleményemet. Én úgy gondolom, hogy egy ócska hamisítványról van szó, csak úgy, mint a híres roswelli boncolási film esetében. Láttam már ehhez hasonló felvételeket, nem is egyet és egy sem állta ki a hitelesség próbáját. Ez esetben is durva hibákat követtek el a készítők, nem ügyeltek a részletekre. Nem beszélve arról, hogy a felvétel Mexikóból származik. Ez az ország az UFO-hamisítások fellegvára, évente több ezer felvétel lát napvilágot, amelyeken állítólag UFO-k láthatók. Sőt! A tavalyi évben négy alkalommal mutattak be a mexikói TV-csatornák olyan amatőr filmeket, amelyeken utcán, erdőben és lakásban megjelenő állítólagos ufonauta volt látható. No comment...

 

 

AMCSIK ÉS A FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLET

 

2009. augusztus 28.

 

Egy igencsak érdekes az a felmérést tettek közzé az interneten. Ebből megtudhattuk, hogy az amerikai állampolgárok több mint fele hisz a földönkívüli életben. Leginkább a fiatalabb generációk tagjai voksoltak arra, hogy a Világegyetemben nem vagyunk egyedül és rajtunk kívül még számos, magasan fejlett civilizáció létezhet.

 

 

A felmérést készítők kitértek a megkérdezett személyek politikai beállítottságára is, eszerint a liberálisok sokkal valószínűbbnek tartják, hogy létezik a Földön kívül is élet, mint a konzervatívok.

 

 

ÜZENET A FÖLDÖNKÍVÜLIEKNEK

 

2009. augusztus 28.

 

Keressük, kutatjuk a földönkívüliek nyomait az űrben. Próbálkozásainkat eddig (hivatalosan) nem koronázta siker, bár nem egy alkalommal küldtünk már jeleket a távoli világok felé.

Pár hete a SETI arra volt kíváncsi, hogy mi lenne az az üzenet, amit érdemes lenne a földönkívülieknek elküldeni.

 

 

Legtöbben egyszerűen csak üdvözölnék az űrtársaikat, de akadtak olyanjavaslatok is, amelyek űrháborúra invitálnák az idegeneket. Ez utóbbi javaslat olyan értelmi színvonalat képvisel, amely nem méltó az ember nevű, űrbe igyekvő életformához.

 

 
AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓI
 
 
UFO Perth felett
 
UFO az Etna felett
 
UFO az Aktívban
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+ + +
 
HÍRARCHÍVUM
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox