LEGFRISSEBB UFO HÍREK 
 
  -------------------------------------------------------------------------------------

 

UFO-K GYŐR FELETT? VIDEÓ!!! 

 

2009. január 22.

 

 

Pár nappal ezelőtt már olvashattak arról, hogy Győr felett több szemtanú alakzatban repülő UFO-kat látott. A cáfolatra nem sokáig kellett várni, mint kiderült ugyanebben az időpontban egy baráti társaság ún. UFO-lampionokat indított útnak. Valószínűleg ezt láthatták az észlelők. A napokban került fel a világhálóra az alakzatról készített videofelvétel. Íme:
 
 
 
 
UFO-K A SAJTÓBAN 

 

2009. január 20.

 

 

Egy érdekes írás jelent meg a Stop.hu internetes portálon.
A jégköröknek nevezett jelenség évek óta lázban tartja a kutatókat.
 
 
Ezúttal Svédországban jelentek meg ezek az érdekes természeti jelenségek (?).
 
+ + +
 
Észak-Németországban különös légköri jelenséget láttak az észlelők. A tudományos magyarázat mosolyt csalt az arcomra...
 
 
+ + +
 
Földönkívüliek a Naprendszerben? - ezzel a címmel jelent meg érdekes írás az 123.hu internetes oldalon. A szerző sorba veszi azokat az égitesteket, amelyek az élet lehetőségével kecsegtetnek.
 

 

UFO MISKOLC KÖZELÉBEN 

 

2009. január 17.

 

 

Az alábbi beszámolót M. László küldte el az ufohirek.hu részére:
 

"2009. 01. 16-án 18.40-kor Miskolcon érdekes fényjelenségre lettünk figyelmesek a feleségemmel.
Gépkocsival utaztunk haza, mikor észrevettem, hogy az égen egy csillag nagyon fényesen, a szokottnál is jobban fénylik.
 
Képünk illusztráció!
 
A dologban az volt az érdekes, hogy mikor rögtön megálltunk és tovább figyeltük, a fénye változott, vagyis hol nagyon erősen mint egy öngyújtó fénye felerősödött majd, kis idő múlva kisebb lett, szinte normál méretűvé vált, majd kis idő múlva a jelenség újra és úra lejátszódott. Sajnos sokáig nem tudtuk figyelni, mert az Auchan-ba indultunk vásárolni. Tehát amit láttunk nem az esthajnal volt mert attól 2-szer nagyobbnak látszott."

 Köszönjük!

 

 

FÉNYOSZLOPOK 

 

2009. január 13.

 

 

No comment... Egy halo jelenség lehetett. Gyönyörű kép, érdemes megnézni!

 

A cikk:

 

Fényoszlopok Lettország felett 

 

 

UFO-K GYŐR FELETT  

 

2009. január 13.

 

 

Szenzációs UFO-esetről tudósított a Kisalföld.hu. Január 8-án mintegy 9-10 színes, fényes valami borította az égboltot Győr felett. A jelenséget egy győri férfinek sikerült mobiltelefonjával lencsevégre kapnia. "A következőket láttuk Győrben a lányommal 2009. január 8-án csütörtökön, este körülbelül 19 óra 50 perctől mintegy 3 percen át. Fölnéztem, s az első döbbenet után körülbelül ezt válaszoltam: atyaisten, ezek ufók.

 

A kép forrása: kisafold.hu

 

Kiugrottunk a kocsiból, és csak lestünk. Mintegy 9-10 színes, fényes valami, nevezzük ufónak, vagyis meghatározhatatlan repülő tárgynak volt az égen, a csillagoktól jól megkülönböztethetően. A csillagok sápadt fényével ellentétben ezek narancssárgák voltak, egy-kettő tán piros is. A viszonylagos méretük eleinte hasonlított az Esthajnal csillagra, de a fényességük kissé tán meghaladta annak a fényét. Nem kétséges számomra, hogy aktív fényük volt, nem pedig reflektált. Alakzatban repültek, ÉNY-iránynak nevezhető irányban."

 

Bővebben:

 

UFO-k Győr felett 

 

Nem sokáig kellett várni a magyarázatra:

 

Mint kiderült, az említett időben Győrben egy baráti társaság világító ballonokat eregetett, így lehetséges, hogy ezt nézték UFO-knak az észlelők. Az igazság odaát marad...

 

Bővebben:

 

UFO-k helyett lampionokat eregettek 

 

 

SZENZÁCIÓ! ÉLŐLÉNYEK UTAZNAK A PHOBOSRA!

 

2009. január 13.

 

 

A hírek szerint az ősszel induló Fobosz-Grunt űrszonda néhány igen strapabíró földi élőlényt is magával visz a Mars holdjára.

A szonda 2009 októberében startol, és jövő augusztusban érkezik meg a vörös bolygóhoz. Magával visz egy kisebb kínai űrszondát, amely önállósodva a bolygó körüli pályára áll. Feladata elsősorban a Mars kozmikus környezetének tanulmányozása lesz.

 

 

Az orosz űrszonda szemmel tartja majd a bolygót, de fő feladata a Mars nagyobbik holdjának, a Phobosnak a kutatása lesz. A szonda magával visz olyan mikrobákat, amelyek itt a Földön rendkívüli életképességükről nevezetesek.

A kutatás célja az élet természetének jobb megismerése, az élőlények bolygóközi túlélési esélyeinek vizsgálata.

 

Bővebben:

 

A nagy utazás 

 

 

Egy BLIKK cikk az UFO-kről 

 

2009. január 13.

 

 

A népszerű bulvárlap internetes kiadásában találkozhattunk

ezzel az érdekes cikkel:

 

Feltárulnak a brit UFO-akták 

 

 

 

FÖLDÖNKÍVÜLI KARÓRA 

 

2009. január 13.

 

 

Az óragyártás történetében először került valódi holdkőzet karórába,

igaz, a Louis Moinet legújabb karórája feltehetően enélkül is

figyelemreméltó darab lenne.

Az 1 millió svájci frankot kóstáló Magistralis a gyártó szándéka szerint egyszeri és megismételhetetlen modell marad.

 

Bővebben:

 

Földön kívüli karóra 170 millióért 

 

 

HOVÁ TŰNT A SZÉLTURBINA LAPÁTJA? 

 

2009. január 9.

 

 

A The Sun és a BBC tudósítása szerint furcsa esemény történt a Lincolnshire grófság egyik áramtermelőjének szélfarmján.

 
 

Eszerint január 7-én hajnalban a környéken lakók egy hatalmas csattanásra riadtak fel. Akkor még nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, de másnap döbbenten látták, hogy egyik turbina több tonnás lapátja nyomtalanul eltűnt.

 

 

Az eset érdekessége, hogy a szakértők hiába keresték, azóta sem találták meg.  Szállításra utaló nyomokat sem találtak, így Ecotricity szakemberei kénytelenek voltak tanácstalanul széttárni a kezüket.

 

 

Az eseménnyel egy időben többen láttak az égen furcsa fényeket, sőt sikerült ezekről az ismeretlen, polipszerű objektumokról filmfelvételeket is készíteni. Bár még nincs közös kapcsolódási pont a két esemény között, de sokan biztosak abban, hogy a földönkívüliek állnak az eltűnt lapát rejtélye mögött...

 

Bővebben:

 

UFO claim over wind farm damage 

 

 

PÁLYÁZAT  

 

2009. január 7.

 

 

2009. január 1.-vel a RYUFOR Alapítvány

 

60 000 Ft összdíjazású

 

pályázatot hirdet IDEGEN VILÁG címmel ismeretterjeszto tanulmányok megírására az alábbi témakörökben:

UFO-K * FÖLDÖNKÍVÜLIEK * REPÜLO CSÉSZEALJAK * PARAJELENSÉGEK * MEGMAGYARÁZHATATLAN ESETEK * TÖRTÉNELMI REJTÉLYEK * TUDOMÁNYOS ÉRDEKESSÉGEK * ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK

A pályázaton a pályázati kiírásban megadott feltételek mellett tetszőleges számú tanulmánnyal bárki részt vehet.

 

 

Pályázati feltételek:

Pályázni csak elektronikus formában (e-mail), másutt még meg nem jelent pályamuvekkel lehet. A pályamuvek terjedelme world formátumban *.doc vagy *.rtf kiterjesztéssel, 12 pontos Times New Roman betuvel maximum 12 oldal lehet. A pályamuvekhez tartozó esetleges illusztrációkat, fotókat, filmeket, ábrákat a pályamuhöz a beküldéskor külön mellékletként kell csatolni. Ez esetben a pályamuben a képek jegyzékét szerepeltetni kell. A pályázat tartalmazhat jegyzetet, felhasznált irodalmat és internetes hivatkozást, ez utóbbit akár videó anyagra is, amelyeket a pályamu végén külön pontban kell felsorolni.

Valamennyi beadott pályamu végén szerepelnie kell a pályázó adatainak függetlenül attól, hogy az adott pályázó hány pályamuvet nyújtott be. Az alábbi adatok megadása szükséges: Név, pontos postai cím, e-mail cím és telefonszám. A nyertes pályázóknak a pályázati díj átvételéhez meg kell adniuk személyi igazolványuk számát, valamint adószámukat.

 

A pályázat hivatalos honlapja:

 

IDEGEN VILÁG

 

 

 

SZILVESZTERI RIADALOM  

 

2009. január 7.

 

 

Szilveszter napján ismét égtek a német UFO-kutatók telefonvonalai. 

Számos bejelentés érkezett sárga, világító repülő tárgyakról.

 

 

A riadalom oka hamarosan tisztázódott: a földről indított, és a boltokban is ezerszám kapható világító léggömböket nézték UFO-knak a németek.

 

 

UFO NEW JERSEY FELETT?  

 

2009. január 7.

 

 

Egy érdekes hír, amelyet a sajtó megint kifigurázott.

Furcsa, hogy egy veterán pilóta szavahihetőségét kétségbe vonják...

 

"Furcsa formációban repülő vörös fények okoztak riadalmat hétfő este New Jersey-ben. Egy veterán pilóta "még sosem látott ilyet", riasztotta is a rendőrséget. A villogó fények valójában nem is olyan rejtélyesek, valószínűleg valaki szórakozásból világító fáklyákat kötött luftballonokra."

 

Bővebben:

 

UFO New Yersey felett 

 

 

UFO FORMÁCIÓ 

 

2009. január 7.

 

 

Az alábbi érdekes esetleírást Zolek barátom honlapján (http://scifiportal.atw.hu) jelent meg:

 

Különös, ufó-jelenséget jelentettek többen is a Sky News-nak. 70 fénylő körről számoltak be a Halesowen közelében élők. Steven Randall, helyi lakos szerint mindent körülvettek a különös fények. "Hihetetlen, látványos és csodálatos volt. Este 8 óra körül vettük észre a különös fényeket az égbolton. Az egyik szomszéd is kiabált, hogy siessünk ki a házból, és nézzük"- mesélte a férfi.

 

 

"Úgy néztek ki, úgy lebegtek, emelkedtek, mint a buborékok a szénsavas üdítőben" - folytatta. Egyre közeledtek, majd elhaladtak a tető felett. Úgy tűnt, némelyik csak néhány száz méterre volt tőlünk - mesélte izgatottan a háromgyermekes családapa. A repülőgépeknek nem szabad a terület felett repülni, a Birminghami repülőtér radarja szerint pedig semmi szokatlant nem észleltek a környéken a szemtanúk által meghatározott időpontban. A független szakértők véleménye szerint azonban nem földönkívüli jelenségről van szó. Talán repülőgép fények, vagy természeti jelenségek állhatnak a különös észlelések mögött. Steven reméli, felvételeit látva a hatóságok kivizsgálják, mi történhetett.

 

Bővebben:

 

Halesowen UFO sighting 

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
PÁLYÁZAT
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓI
 
UFO Santiago (Chile) felett - 2008. dec.
 
UFO Manchester közelében - 2008. dec.
 
Légikatasztrófa - UFO-jelenléttel...
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
költözik 
 
 
 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox