KEVICZKY KÁLMÁN: SZOCIALIZMUS, AVAGY TÚLÉLÉSÜNK PROBLÉMÁJA
 
 
Az ezoterikus tanok az UFO-kutatás vírusai!
E kijelentés mögött rejlő nagy igazság mára tökéletesen beigazolódni látszik. Hónapról hónapra, hétről hétre egyre több személy áll elő olyan történetekkel, melyek igazságtartalma - enyhén szólva - megkérdőjelezhető. Ezekben a kitalált mesékben a Földünk megmentésén fáradozó szeretetlényektől, a kísérteteken át egészen a romlott lelkekig mindenféle "földönkívüli" (bocsánat: inkább "földöntúli") lény megtalálható. A "kitalált mesék" koreográfiája szinte mindig ugyanaz: az észlelőt eltérítik, majd közlik vele, hogy ő azon szerencsés emberek egyike, aki kiválasztott... Órákig csevegnek érről - arról, ("természetesen" telepatikus úton!) a Földről, az emberekről. Beavatják az ún. "Nagy Kozmikus Terv" részleteibe, ezáltal különféle, még elmebetegek számára is nehezen emészthető üzeneteket kell közvetítenie a gyarló emberiség számára. Ha pedig eljön az idő - pl. a Föld evakuálásának ideje - akkor egy új bolygón, a Földön élő kiválasztott társaival együtt egy új és tiszta életet kezdhetnek. S hogy ebben az esetben velünk - szerencsétlen kiválasztatlanokkal - mi lesz? Természetesen eltűnünk az élet színteréről, de abban a szerencsés tudatban, hogy lesznek olyanok, akik az ember nevű kozmikus lényt egy másik bolygón az ezoterika hős eredményeinek és rejtett képességeik birtokában nem engedik végleg eltűnni a kozmikus emésztőgödörben!
 
 
Manapság az ilyen és ehhez hasonló kitalált történetekkel nagy karriert lehet befutni Magyarországon. UFO-sztárokká lehet válni és ügyes huncutkodással akár még jó megélhetést is biztosíthat a nehéz gazdasági helyzetben. Mi, akik a hagyományos UFO-kutatás képviselői vagyunk, bosszankodva figyeljük a ködösítők tevékenységét. Nem értjük, hogyan süllyedhettünk ilyen mélyre...
A rendszerváltás óta eltelt időszakban komoly fejlődésen esett át társadalmunk. Ami régen tabunak számított, az mára nem, amit régen tiltottak, azt mára szabadon alkalmazhatjuk, használhatjuk, gyakorolhatjuk.
A '80-as évek végén két jelentős hazai UFO-szervezet kezdte meg a működését: a debreceni székhelyű HUFON és az ózdi székhelyű RYUFOR Hálózat. Később egyre több önkéntes polgári UFO-kutató csoport jött létre és lelkiismeretes helyszínelő munkájuk eredményeképpen esetek százai kerültek nyilvánosságra. Ez volt az az időszak, amikor egy "egyszerű első típusú találkozásra" még az egész mozgalom "rámozdult". (Lásd pl. az 1989. november 24-i pápai, vagy az 1991. január 18-i eseményeket) Ma már az ilyen, "jelentéktelennek minősített" UFO-észlelés kivizsgálása háttérbe szorul, hiszen itt vannak nekünk a prófétáink, a mindent tudó kiválasztottaink és ne felejtkezzünk meg az ezoterikus beavatottainkról sem.
 
 
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox