MÁS VAGY, MINT A TÖBBI!
 
 
1993. február 19-én érdekes levelet kaptam. Egy budapesti nyugdíjas hölgy tisztelt meg bizalmával, s néhány mondatban beszámolt arról, hogy 1982 óta különös élményekben volt része. Az ott leírtak felkeltették az érdeklődésemet s lakásán felkerestem az észlelőt. Gizi néni a belvárosban, egy öreg házban lakik. 1992 óta nyugdíjas, így látogatásom csöppet sem zavarta, sőt örült, hogy végre találkozhatott egy olyan emberrel, aki meghallgatta, és nem nézte bolondnak. Mint elmondta, a szomszédjai afféle "csodabogárnak" tartják, s hibát követett el, amikor beszámolt nekik az UFO-élményeiről. A kedves, mindig mosolygós, életvidám asszony első UFO-élményei egészen gyermekkoráig nyúlnak vissza. 1938-ban Mezőberényben lakott szüleivel. Feltehetően édesanyjának is lehetett valamiféle kapcsolata az UFO-kkal, mert gyakran kimentek este és megnézték a csillagok játékát. Minden esetben feltűntek az égen a különös objektumok, melyek egyik pillanatban sárga fényben látszottak, a következő pillanatban pedig egy másik helyen vörösben. 1949-ben haldokló édesanyja egy különös kijelentést tett, melynek üzenet jellegét csak néhány évtizeddel később értette meg. "Nem kell félned, vigyázni fognak rád!" De hogy kik, azt nem mondta meg.
 
 
(A puzzle egy újabb darabkával bővült, megállapíthatjuk, hogy az eltérítettek többségének már gyermekkorukban vannak megmagyarázatlan élményeik.) A válaszra több évtizedet kellett várni: "1982. június 6-án kezdődött és egy egész hónapon át tartott. Minden este olyan érzésem volt, hogy nem vagyok egyedül a lakásban, holott 1969 óta teljesen egyedül élek! Később ez az érzés már szinte elviselhetetlenné vált. Az akkori főnökömnek feltűnt, hogy én, aki mindig jó kedélyű, vidám ember vagyok, most "szétszórtan" viselkedtem! Elmondtam neki mindent. Kérdezte látok-e valakit? Olyan érdekes dolgot tapasztaltam, mintha a tévéképernyő előtt elúszna valami sötétes, de mégis áttetsző dolog.
Előfordult néhány alkalommal, hogy házimunka végzése közben késztető érzés fogott el és egyszerűen el kellett mennem itthonról, ha többre nem, egy órára. (Újabb képdarabkák: mintha valaki lenne a lakásban rajta kívül, valami áttetsző dolog, energia észlelése, késztető érzés) Aztán ez is elmaradt egészen 1991. november 5-ig. Ekkor este hétkor jöttem haza a munkából. Feltűnt, hogy az utca ahol lakom ilyenkor mindig tele van kutyasétáltatókkal, most azonban síri csend uralkodott. Odaérvén egy üres telekhez, látom, hogy három csuklyás alak jön velem szemben. Ahogy elmentünk egymás mellett, az egyik válla súrolta az én jobb oldalamat. Furcsa érzés vett rajtam erőt s két lépés után visszafordultam, de nem láttam senkit! Megrémülve rohantam haza. Amikor bezártam magam mögött az ajtót, a három alak ott volt előttem!
 
 
 

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox