UFO-HÍREK 2009. JÚLIUS

GYÁSZOL AZ UFO-KUTATÁS: ELHUNYT JOHN KEEL

 

2009. július 16.

 

Szomorú hírt kaptunk, július 3-án 79 éves korában elhunyt John A. Keel világhírű UFO-szakértő.

Az amerikai kutató a '70-es években olyan korszakalkotó művekkel rukkolt elő, mint a UFOs: Operation Trojan Horse és a magyar nyelven is megjelent Strange Creatures from Time and Space.

 

 

Leghíresebb regényéből (amelyet a valóban létező virginiai molyemberről írt) film is született, ennek főszerepét Richard Gere játszotta és Magyarországon is bemutatásra került, Megszólít az éjszaka címmel.

Nyugodj békében John!

 

Hivatkozások:

John A. Keel wikipedia  

 

 

FÜSTKARIKA VAGY UFO?

 

2009. július 16.

 

Ezt az érdekes jelenséget Denna Smithnek sikerült megörökítenie Virginiában.

A szakértők szerint a felvételen nem UFO, hanem egy közeli vulkán által kibocsátott füstkarika látható.

Kérem döntsék el Önök, kinek van igaza!

 

Hivatkozás:

Video: UFO spotted over theme...  

NA PERSZE...

 

2009. július 16.

 

Az idei évben számos gabonakör keletkezett világszerte. Ausztráliában is észleltek rejtélyes köröket, igaz ott nem a búzatáblákon, hanem a mákültetvényeken keletkeztek rejtélyes lenyomatok. Az ufológusok értetlenül álltak a rejtély előtt, nem úgy a tudósok, akik kiderítették, hogy nem UFO-k, hanem a mák ópiumtartalmától megkergült kenguruk taposták a rejtélyes köröket.

 

 

MÁR MEGINT A VILÁGÍTÓ LAMPIONOK

 

2009. július 16.

 

Július 11-én éjjel, 23 óra körül több repülő szerkezet jelent meg Nottingham felett. Az észlelőnek sikerült egy rövid filmfelvételt készítenie a hangtalanul repülő szerkezetekről.

 

 

Mindez azért érdekes, mert az utóbbi hónapokban több helyen láttak és készítettek felvételeket ehhez hasonló jelenségről. Így pl. Szlovákiában is, ahol a sajtó kiemelten foglalkozott az eseménnyel. A filmfelvételek megtekintése után azt kell mondanom, hogy mind a szlovák, mint az angliai eset hátterében is olcsón beszerezhető kínai gyártmányú lampionok állnak.

 

 

 
AJÁNLÓ
 
 
+ + +
 
A HÓNAP VIDEÓI
 
UFO AZ AKTÍVBAN
 
 
+ + +
 
A HÓNAP CIKKEI
 
 
 
 
 
 
 
 

 
+ + +
 
HÍRARCHÍVUM

             

A honlapot készítette: Viszkok András (2008) - Ajánlott felbontás: 1024x768 - Böngészők: Internet Explorer, Flock, Mozilla Firefox